VIDEO / Camelia Șucu, mărturisiri emoționante despre viața de dinainte să fie celebră

Camelia Șucu și fiicele sale / foto: Facebook

Astăzi este milionară în euro și o femeie de succes, dar în trecut a fost nevoită să înfrunte greutăţile vieţii.  Camelia Şucu a făcut mărturisiri impresionante despre viaţa sa, dinainte să fie celebră.

Aceasta a vorbit despre fiicele sale și despre dorința cea mai mare, de a deveni bunică.

"Nu este ușor. Am fost o mamă mică. Am fost mamă foarte tânără, aveam 21 de ani la primul copil și eram în facultate, dar așa am învățat să fiu mamă chiar alături de copilul meu.

Am momente în care știu foarte clar că, acum, poate cu mintea mea de acum mi-aș fi dorit să am cel mai mult timp să petrec cu ele când erau mici așa și dodonețe pentru că ba eram la cursuri, veneam seara de la spital, de la facultate. Am avut o viață ceva cam prea activă.

"Nu este ușor, dar cred că este cea mai interesantă și cea mai grea și cea mai frumoasă meserie. Cred eu că le-am învățat să știe să fie mame petru ca în viitor vor fi și ele mame și deci eu bunică”,
a mărturisit Camelia Șucu într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Camelia Șucu a fost căsătorită cu afaceristul Dan Șucu, de care a divorțat, în 2007, după un mariaj care a rurat 18 ani. În urma partajului, femeia de afaceri s-a ales cu 37,5 milioane de euro. În ultimii ani, "Doamna Cash" a investit, potrivit propriilor declaraţii, peste 75% din suma colosală, în diferite afaceri, după ce a realizat că vânzarea de mobilă nu mai mergea la fel de bine ca înainte de criza economică.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro