VIDEO / Carmen Brumă, antrenament pentru o siluetă perfectă cu lucrurile fiului ei! Cum te poţi folosi de jucăriile copilului ca să arăţi perfect

foto: instagram

Carmen Brumă este hotărâtă să demonstreze femeilor că pentru a arăta bine nu ai nevoie decât de ambiţie şi nu de bani sau condiţii alese. Iubita lui Mircea Badea a oferit un nou exemplu de antrenament la îndemâna oricui.

Carmen Brumă demonstrează că silueta este o opţiune a fiecăruia dintre noi! Vedeta a postat pe o reţea de socializare un clip în care apare făcându-şi antrenamentul în casă, alături de fiul ei, Vlăduţ.

Mai mult decât atât, iubita lui Mircea Badea le arată doamnelor şi domnişoarelor că orice obiect din casă poate fi transformat în accesoriu de sport, dacă ne dorim să arătăm perfect şi că banii şi dusul la sală sunt mai puţin importante.

"Fiecare cu maşinuţa lui. Abdomene. Copilul meu", este mesajul care însoţeşte imaginile postate de Carmen Brumă pe o reţea de socializare.

Celebră în televiziune

Vedeta tv trăieşte o poveste de dragoste cu moderatorul tv Mircea Badea, cu care are o relaţie de peste 10 ani. Anul trecut, cei doi au devenit părinți pentru prima dată. Carmen s-a făcut remarcată în televiziune prin prisma emisiunilor pe care le-a prezentat.

Citeşte şi:

VIDEO / Vrei să slăbeşti şi îţi place să sari coarda? Carmen Brumă te învaţă cum se face ca să vezi efectele rapid!

VIDEO / Mihai Morar n-a mai făcut asta din clasa a cincea! Era cât pe ce să o păţească: "Semeni cu o gazelă îmbrăcată în piele"

Când nu este la emisiune, trage de sanie! Mircea Badea, cu fiul în parc

Imaginea pe care a ţinut-o ascunsă mai bine de 20 de ani! Cum arăta Carmen Brumă la 86 de kg

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro