VIDEO / Carmen Minune a mărturisit! Și-a pus sau nu silicoane fiica lui Adrian Minune

Carmen Minune / foto: captură video

Spre deosebire de alte vedete care au multe fițe, Carmen Minune și-a dorit să facă o surpriză la care nimeni nu se aștepta.

Fiica lui Adrian Minune a lansat un concurs în urma căruia a ales un fan lângă care să petreacă o zi întreagă. Larisa a fost norocoasa lui Carmen și astfel a avut șansa de a petrece o zi întreagă cu artista, acasă, la mall și la concerte.

”Ideea a venit la o cafenea și m-am gândit cum ar fi ca să petrec o zi cu aceștia”, a dezvăluit Carmen la ”Star Matinal”.

Fiica lui Adrian Minune a vorbit și despre zvonurile conform cărora și-a pus silicoane, dar și dacă are silicoane:

”Am fost și am făcut niște infiltrații în coloană, că m-am lovit la fund. Ulterior, durerea s-a accentuat. Carmen nu are iubit. Își iubește familia, își iubește fanii, când o să vină acea persoană, o să mă lovească”, a mai spus vedeta.

Carmen a dezvăluit și că și-a lansat un blog, pe care vrea să socializeze cu fanii și cu prietenii săi.

Este fiica lui Adrian Minune

Carmen, fiica lui Adi Minune, are 18 ani, însă deja e cunoscută pe plan muzical, căci a scos piese care sunt pe buzele tuturor. Una dintre melodiile de succes ale tinerei cântăreţe este "Domino", care se aude deja la radio.

Aceasta a atras atenţia asupra ei, după ce a fugit de acasă cu fostul iubit, Franco, împreună cu care a avut o relaţie cu năbădăi.

V.M


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro