VIDEO / Carolina, fata Alinei Sorescu, schimbare radicală în timp ce îşi aşteaptă surioara! "E puţin mai greu acum"

Sursă foto: Facebook

De ziua iubirii şi familiile cu copii îl celebrează pe Cupidon. Printre cele mai norocoase doamne îndrăgostite nebuneşte se numără şi Alina Sorescu!

Chiar dacă mai are un pic şi va da naştere celui de-al doilea copil, nu se poate dezlipi nicio clipă de perechea ei, Alexandru Ciucu. Mai îndrăgostită ca niciodată, Alina Sorescu nu-şi scapă nicio clipă din ochi soţul şi, chiar dacă bebeluşul este pe drum, frumoasa artistă tot alocă timp important evenimentelor cu ştaif.

"Trebuie să fiu alături de el în momente deosebite. Per ansamblu am o sarcină uşoară, nu am complicaţii sau restricţii de vreun fel, pentru că am intrat în trimestrul trei şi e din ce în ce mai greu pentru fiecare mămică", a mărturisit viitoarea mămică.

Nici micuţa Carolina nu îi lasă Alinei prea multe momente de linişte, cu toate că vestea că va avea o surioară a responsabilizat-o.

"Este încă ataşată de mami şi e un pic mai greu acum, dar sunt convinsă că va fi mai uşor pe parcurs. Nu ştiu dacă ânţelege ea că va fi tot fetiţă, dar ştie de bebe. Ştie că mami are în burtică un bebe. E foarte grijulie cu mine să mănânc, când ne punem la masă are grijă să îmi dea şi mie din mâncărica ei", a povestit artista.

Vezi ce pofte are Alina Sorescu aici!

Alina Sorescu (29 de ani) este măritată cu Alex Ciucu, cel care le face costumele chiar şi celor din Casa Regală a României. Cei doi au împreună o fetiţă, Elena Carolina, născută în 2014 şi urmează să vină pe lume şi cea de-a doua lor fetiţă.

A.C.

Citeşte şi:

Nici nu a născut, că deja se întâmplă scene emoţionante în casa ei. Ce face fetiţa Alinei Sorescu în aşteptarea surioarei

Timpul trece şi burtica de gravidă creşte! Cum arată Alina Sorescu, în luna a şaptea de sarcină: "Am luat 10 kilograme"

Alina Sorescu, despre ultimul trimestru de sarcină: "Mă simt obosită!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro