VIDEO / Cassandra a părăsit casa "Mireasă pentru fiul meu"! Ce spune despre plecare

După ce a stârnit numeroase discuţii în casa Mireasă pentru fiul meu, Cassandra a decis să plece acasă. Hotărârea ei a venit în urmă cu puţin timp, după ce Robert, iubitul ei, a fost eliminat.

Cassandra a spus că are multe motive pentru care doreşte să plece, dar a păstrat misterul asupra lor. "Decid să plec. Am multe motive, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Cosmin şi Robert nu au nicio legătură. Am să plec. Nu pot să rămân", a declarat fosta concurentă. Într-o lună de zile, şase concurenţi au părăsit competiţia.

Mireasă pentru fiul meu este un reality-show matrimonial din România difuzat pe Antena 1. Concurenții sunt împărțiți în: Mame (soacre), Mirese (nurori/fete) și Băieți (miri/gineri).

Ei sunt repartizați în două case: Casa Băieților (unde stau băieții), iar Casa Mamelor și a Fetelor (unde stau mamele și fetele). Aceștia sunt supravegheați 24 ore din 24, 7 zile din 7. Din 1 iulie 2013, pe Antena Play, se poate viziona Mireasă pentru fiul meu 24 din 24. La Tv puteţi urmări emisiunea de luni-vineri de la 11:15-13:00 şi de la 14:00-16:00, iar sâmbăta de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

VIDEO / I-a suflat iubitul! După despărţirea de Robert, Cassandra s-a cuplat cu alt concurent de la "Mireasă pentru fiul meu"
VIDEO / Dragostea se transformă în ură! Robert şi Cassandra de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-au aruncat vorbe grele

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro