VIDEO / Cassandra de la "Mireasă pentru fiul meu" a creat din nou scandal! Concurenţii îi adresează acuzaţii grave!

Sursa Foto Facebook

Cassandra, concurenta de la "Mireasă pentru fiul meu" care s-a remarcat încă din prima zi a noului sezon, a reuşit să iasă în evidenţă din nou, tot din punct de vedere negativ.

Băieţii o consideră pe Cassandra direct răspunzătoare pentru faptul că Robert, iubitul ei din emisiune, care a fost descalificat pentru că a sărit gardul în mijlocul nopţii a recurs la acest gest extrem din cauza ei.

Cassandra are 18 ani şi vine din Ploieşti. De profesie este dansatoare de striptis la bară şi dansuri orientale. Băiatul pe care îl caută ar trebui să fie înalt, blond, cu ochii albaştri, iubitor şi să o accepte aşa cum este, fără să îl intereseze trecutul. Nu consideră un minus că este dansatoare.Robert şi Cassandra a fost primul cuplu care s-a format în acest sezon Mireasă pentru fiul meu. A fost dragoste la prima vedere, cel puţin aşa părea. Lucrurile au luat ulterior o altă întorsătură, cei doi s-au atacat şi şi-au adresat cuvinte jignitoare. Totul s-a terminat când Robert a decis să sară gardul.

După Robert a urmat Cosmin

În  ediţia de luni, Cosmin care era cuplat în secret cu blonda Crina,  până când  Cassandra şi-a băgat coada şi l-a convins că ei doi trebuie să fie împreună pentru a ajunge cât mai departe în concurs. A doua zi, toate aceste lucruri s-au schimbat. Cosmin a început să bată în retragere, iar Cassandra l-a acuzat că s-a folosit de el ca să scape de Crina.

Mireasă pentru fiul meu este un reality-show matrimonial din România difuzat pe Antena 1. Concurenții sunt împărțiți în: Mame (soacre), Mirese (nurori/fete) și Băieți (miri/gineri).

PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Ei sunt repartizați în două case: Casa Băieților (unde stau băieții), iar Casa Mamelor și a Fetelor (unde stau mamele și fetele). Aceștia sunt supravegheați 24 ore din 24, 7 zile din 7. Din 1 iulie 2013, pe Antena Play, se poate viziona Mireasă pentru fiul meu 24 din 24. La Tv puteţi urmări emisiunea de luni-vineri de la 11:15-13:00 şi de la 14:00-16:00, iar sâmbăta de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00.

T.S

Citeşte şi:
VIDEO / I-a suflat iubitul! După despărţirea de Robert, Cassandra s-a cuplat cu alt concurent de la "Mireasă pentru fiul meu"
VIDEO / Dragostea se transformă în ură! Robert şi Cassandra de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-au aruncat vorbe grele


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro