VIDEO / Cassandra de la "Mireasă pentru fiul meu", detalii despre trecutul controversat! Cum a ajuns să danseze la bară

A stârnit numeroase intrigi încă de la începutul competiţiei, iar trecutul său a clasat-o printre cele mai controversate concurente. Cassandra a vorbit despre adolescenţa ei şi motivele pentru care a început să danseze la bară.

La vârsta la care fetele se jucau cu păpuşile, Cassandra, a început să danseze lasciv pentru reprezentanţii sexului puternic. "Când am început eu să dansez, ai mei erau plecaţi în afară. Aveam 14 ani. Am făcut-o pentru mine. Eu îmi ajutam oricând părinţii. Mama nu a fost de acord cu ceea ce fac. Mi-a zis să îmi caut ceva decent, dar eu mă simt bine cu ce fac. Nu am de ce să mă ascund", a declarat concurenta.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

Dragostea cu năbădăi se transformă într-o iubire ca în filme! Carmen şi Dănuţ de la "Mireasă pentru fiul meu", imagini din vacanţă

Caz fără precedent în casa "Mireasă pentru fiul meu"! A venit să-şi însoare fiul, dar îi fug ochii după bărbaţi! Anunţul făcut astăzi de mama unui concurent

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro