VIDEO / Câte intervenţii estetice are Andreea Sasu! "Nu îmi pare rău de nimic"

+4 click pentru
galerie

Andreea Sasu © Instagram

Andreea Sasu a dezvăluit în exclusivitate pentru Antena Stars câte intervenţii estetice şi-a făcut până acum. Bruneta a povestit şi cum a reuşit să ajungă de la chelneriţă la model pe podium.

Andreea Sasu nu se fereşte să spună adevărul despre intervenţiile estetice pe care şi le-a făcut de-a lungul timpului. Fosta iubită a lui Philipp Plein susţine că nu a avut nevoie de prea multe şi că îi mulţumşete lui Dumnezeu pentru că seamănă cu tatăl ei, înaltă. 

"Mi-am făcut sânii, nasul mi l-am făcut în Los Angeles, dar foarte foarte puţin, nu se vede nicio diferenţă. Buze nu mi-am mai pus. Cam atât. Mă menţin, merg la sală, am antrenor personal. (...) Nu îmi pare rău de nimic. Sunt femeia cea mai fericită din lume", a spus Andreea Sasu pentru Antena Stars. 

Andreea Sasu spune că a muncit mult pentru a ajunge cine este astăzi. Modelul a început de la munca în restaurant. 

"Aveam aproape 20 de ani când am stat cu fostul meu, cu primul meu iubit român. Toată lumea care pleacă, dacă nu este dintr-o familie modestă. Eu sunt dintr-o familie normală, foarte simplă şi toată lumea care pleacă în afară, eu nu cred că lumea vine şi deja vine în puf aici că nimeni nu te aşteaptă în puf. Eu nu am venit în puf, munceam ca şi chelneriţă, am făcut şi curăţenie. Am făcut de toate, dar într-un mod onest. Nu mi-am înjosit niciodată sufletul sau persoana care sunt acum. Niciodată! Am muncit corect, normal şi am ajuns ceea ce sunt în momentul acesta", a mai spus Andreea Sasu. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro