VIDEO / Philipp Plein face dezvăluiri incendiare despre femeile din viaţa lui. Mădălina Ghenea i-a trecut prin aşternut şi bine i-a făcut

+5 click pentru
galerie

În vârstă de 39 de ani, designerul german Philipp Plein s-a iubit în trecut cu Mădălina Ghenea şi Andreea Sasu. © Sursa foto: Facebook / arhivă

Philipp Plein a vorbit în exclusivitate cu reporterii Antena Stars! Ajuns în România, la lansarea propriilor magazine, celebrul creator de modă a fost înconjurat de vedetele de la noi.În cadrul unui interviu exclusiv oferit Antenei Stars, designerul a dezvăluit câteva informaţii şi despre poveştile de dragoste trăite alături de frumoasele românce Mădălina Ghenea şi Andreea Sasu.

Este frumos, tânăr, bogat şi... mai ales celebru! Philipp Plein a venit în Romania şi cele mai tari vedete de la noi au vrut să stea de vorbă cu renumitul designer. Antena Stars a reuşit să obţină un interviu în exclusivitate cu celebrul Philipp Plein.

Natalia Mateuţ, colega de prezentare a lui Răzvan Botezatu, a fost cea care a stat de vorbă cu Philipp Plein.

"Ok, îţi pot spune unul. Naşterea fiului meu, în primul rând, pentru că asta este minunat pentru oricine, este extrem de special. Numărul doi... când am început să fac fashion! Mi-a schimbat viaţa. Şi numărul trei: nu este ceva ce s-a întâmplat, dar să ai familia aproape de tine este ceva într-adevăr extraordinar şi special.", a declarat Philipp Plein în exclusivitate pentru Antena Stars.

Născut în Munchen, designerul are un fiu: Romeo Prince Plein.

"E un drum lung. Când eşti tânăr, nu ştii ce se va întâmpla. Ai o mulţime de vise, toată lumea are. Te trezeşti dimineaţa şi vrei să preiei controlul lumii, vrei să devii fotbalist, actor la Hollywood, cântăreţ. Totul este posibil dacă crezi în el. Încerc să îmi petrec timpul cu oamenii care merită timpul meu, şi nici măcar acesta nu este suficient. Nu este timp pentru mine, pentru că sunt oameni care au nevoie de timpul meu. Partenerul, familia, sora, prietenii... Aşa că lucrezi şi apoi trebuie să îşi dedici timpul altor persoane, de care nu poţi avea grijă când lucrezi. La final, nu mai este timp pentru tine.", a mai povestit Philipp Plein.

Philipp Plein a ales să îşi deschidă şi în Romania un magazin şi să se alăture celorlalţi creatori de modă de lux , precum: Roberto Cavalli, Valentino, Dolce, Louis Vuitton, Rolex, la The Grand Avenue, pe bulevardul brandurilor de lux, de la parterul Marriott.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro