VIDEO / Caz tulburător! Micii pistruiaţi, aruncaţi în stradă! Mama, la căldurică, la amant?

Micii pistruiaţi duc o viaţă foarte grea © FOTO: Facebook

Tata Ionuţ încearcă din răsputeri să îşi crească singur cei trei copii. Soţia l-a părăsit şi de mai multe luni de zile nu a dat niciun semn. După spusele bărbatului, aceasta a fugit la amant. Copiii duc un trai greu, mai ales că au fost daţi afară din casa în care locuiau.

În toamna anului trecut, mama Mihaela şi-a abandonat cei trei copiii, dar şi soţul. Tata Ionuţ a declarat că a fugit la amant şi l-a lăsat singur să aibă grijă de Mădălina, Teodora şi de Adrian. Are o viaţă foarte grea, mai ales că a fost dat afară din casa în care a locuit.

"A plecat fără niciun motiv, a zis că nu e sluga noastră. A plecat pur şi simplu. Nu avea niciun motiv să plece." a declarat tata Ionuţ la "Acces Direct". 

Bărbatul nu ştie acum unde o să locuiască sau ce o să facă cu copiii săi. Un asistent social l-a sfătuit să dea copiii pe mâna statului, însă tata Ionuţ nici nu a vrut să audă de aşa ceva, după cum a spus la "Acces Direct".

Toate declaraţiile acestuia au fost date peste cap de către vecinele soţiei sale. Femeile sunt de părere că mama Mihaela a fugit de acasă din cauza lui, deoarece tata Ionuţ nu se purta bine cu ea.

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro