VIDEO / Ce are de gând să facă Flore Salalidis, după ce un poliţist a filmat-o goală! Declaraţiile vecinilor dau totul peste cap

+3 click pentru
galerie

Flore Salalidis © Facebook

Flore Salalidis nu vrea să stea cu mâinile în sân, după ce a apărut filmuleţul cu ea goală şi cu poliţiştii la uşă. Tânăra blondină vrea să îl dea în judecată pe cel care a filmat-o.

Flore Salalidis a spus în cadrul emisiunii "Xtra Night Show" ce urmează să facă pentru a se apăra. Tânăra recunoaşte tot ce s-a întâmplat, dar acuză că poliţiştul a filmat-o, lucru ce ridică multe semne de întrebare.

"Eu nu i-am văzut că filmau. Ei au început să filmeze când am ieşit, că m-au văzut goală. (...) Am deja un avocat care se ocupă de toate demersurile necesare. Voi da în judecată. Poliţişul trebuie să spună unde a dat acest filmuleţ. Nu aştept concluziile anchetei", a spus Flore Salalidis. 

Un vecin de-ai lui Flore Salalidis povesteşte ce s-a întâmplat în dimineaţa respectivă şi susţine că poliţia vine constant în blocul lor. 

"S-a întors pe la 6 jumătate dimineaţa, trăgea pe aici de bariera blocului, beată, puţin zis beată, era moartă de beată, o ducea un bărbat pe braţe. Erau cu muzica dată la maximum. S-au apucat să trântească, se auzeau bufnituri. Cred că cineva a sunat la poliţie. Da, sâmbătă dimineaţă. Nu e prima dată. Aici a venit poliţia de multe ori. Ea nu a făcut pentru prima dată, nu a avut prima abatere. 1500 de lei i-au dat amendă, asta ştiu, este iplicat şi preşedintele de bloc şi adminsutratorul. I s-a spus că aici nu admite nimeni scandalul. (...) Cu proprietara apartamentului nu avem ce să discutăm. Este mulţumită că respectiva îi ţine apartmentul ocupat. Stă aici de ani buni. Ea a deranjat în repetate rânduri locatarii blocului. A înţeles pentru o perioadă, apoi a început iar. Ea a fost mereu în certuri cu vecina de sub ea. S-au întâlnit o dată la lift şi Flore o jignea, vecina a făcut-o c****, numai aşa reuşea să o potolească", a spus unul dintre vecinii lui Flore Salalidis.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest