VIDEO / Scandal uriaş după filmuleţul cu Flore Salalidis goală, cu poliţiştii la uşă! "Se vede că m-au provocat"

+3 click pentru
galerie

Flore Salalidis © Facebook

Un scandal uriaş a izbucnit după ce Flore Salalidis a fost filmată dezbrăcată alături de doi poliţişti care au mers să îi ceară explicaţi pentru că o vecină i-a făcut reclamaţie cu privire la zgomotele din apartamentul ei.

În direct pentru emisiunea "Xtra Night Show", Flore Salalidis a explicat ce s-a întâmplat în ziua respectivă.

"Erau trei poliţişti, erau îmbrăcaţi în hainele lor, erau trei. Se vede cum se tot mută dintr-o parte în alta. Am înţeles că domnii de la poliţie spun că au fost doi poliţişti. Cine e a tria persoană? Eu vă spun clar că au fost trei poliţişti. Nu mai era nimeni pe hol. La mine la uşă bate numai poliţia. Este un conflict, are ceva personal cu mine această doamnă. Eu sunt foarte mult plecată. Din 3 ani în care am locuit acolo, 1 un jumate am fost plecată din ţară. La un moment dat a început să aibă ceva personal cu mine. Am avut o dispută. De atunci a început să trimită poliţia la uşa mea. Asta este singura amendă pe care am primit-o. Spune că nu am voie să merg pe tocuri că o deranjez, că ar trebui să mă descalţ la uşă", a spus Flore Salalidis.

"Au venit domnii, eu am ieşit afară fără să îmi dau seama, venisem de la club. Au sunat la uşă şi din instinct am deschis. A fost premeditat. Se vede că am fost şi provocată. Cei doi poliţişti ştiau că se filmează", a mai spus Flore Salalidis.

Poliţia Capitalei a deschis deja o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat de fapt.

"Deja a fost declanşată o anchetă. Da, au fost trei poliţişti. Colegul care a filmat, a filmat pentru că se afla într-o zonă de acces public şi a făcut-o ca pe o măsură de prevedere. Problema este cum a fost diseminată în spaţiul public. A fost deja deschisă o anchetă prin care se verifică modul în care aceste imagini au ajuns spre mass-media. Noi avem obligaţia şi datoria morală de a spune adevărul. Nu vorbim de ce riscă poliţiştii în acest moment. La finalul anchetei vom putea vorbi despre ce măsuri se iau", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro