VIDEO / Atât de mult îl iubea! Clipul emoţionant în care Horia Brenciu apare alături de tatăl lui. Imaginile cu cei doi îţi vor aduce lacrimi în ochi

+2 click pentru
galerie

Zi tristă în familia lui Horia Brenciu. Tatăl său a încetat din viaţă zilele trecute, iar astăzi o să fie condus pe ultimul drum de prieteni şi apropiaţi.

Cântăreţul a avut o relaţie extrem de apropiată cu părintele său şi de fiecare dată când avea posibilitatea vorbea în termeni laudativi despre el. În anul 2013, Horia Brenciu a ales să îşi exprime sentimentele pe care le are faţă de tatăl său şi printr-o piesă intitulată "I love You" (n.r Te iubesc).

Horia Brenciu, distrus de durere! Tatăl artistului a murit

Cei doi apar în câteva cadre extrem de emoţionante, iar artistul era tot un zâmbet. Îi închide geaca să nu îi fie frig şi îi aminteşte cât de important este pentru el.

Radu Horia Brenciu a încetat din viaţă, duminică, la 85 de ani şi este condus astăzi pe ultimul drum de fiul său, familie şi apropiaţi. Dumnezeu să-l odihnească!

Sursă foto Captură Youtube

Citeşte şi

Horia Brenciu, drama din spatele zâmbetului! Şi-a pierdut mama la 11 ani. Mărturisiri emoţionante din viaţa lui şi a părinţilor

FOTO / Cele mai emoţionante imagini cu Horia Brenciu şi tatăl său

E.V

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro