VIDEO / Corina Chiriac nici nu vrea să mai audă de bărbaţi. "Când eşti îndrăgostit devii tembel. Sper să nu mi se mai întâmple"

+3 click pentru
galerie

Corina Chiriac şi-a dedicat toată viaţa cerierei, nevrând să lase loc şi dragostei © Facebook

Este una dintre cele mai mari artiste din România, iubeşte şi trăieşte pentru public. Corina Chiriac, pentru că despre ea este vorba, este o artistă desăvârşită, care şi-a închinat întreaga viaţă scenei.

Este iubită şi respectată de un popor întreg, însă, acasă, în viaţa personală, Corina Chriac a decis să fie singură. Nu s-a căsătorit niciodată, s-a îndrăgostit o singură dată în viaţă, dar spune că este extrem de fericită şi împlinită. Corina Chiriac recunoaşte că s-a născut pentru muzică şi în sufletul ei nu este loc pentru altceva. Într-un interviu acordat recent, Corina Chiriac a glumit spunând că îndrăgosteala este pentru "tembeli" şi că s-a îndrăgostit o singură dată în viaţă. Corina Chiriac nu a vrut să-i facă loc niciunui bărbat în viaţa sa, asta deşi a fost cerută de mai multe ori în căsătorie.

"M-am îndrăgostit foarte târziu. Prima oară m-am îndrăgostit la 26 de ani. În seara aia mi-am dat seama, aveam nod în stomac, mă fâstâceam, eu care sunt vorbăreaţă. E tâmpită chestia asta, nu aş vrea să mi se mai întâmple. Să mă ierte spectatorii, devii tembel. Pot să dau în scris că nu-mi mai trebuie îndrăgosteală. Eu am acum alte preocupări. Într-o viaţă întreagă o singură dată mi s-a întâmplat. Eu am ales cariera cu adevărat, asta mă împlineşte pe mine. Au fost băieţi, bărbaţi care m-au cerut de nevastă în studenţie, în liceu chiar şi le-am spus nu. Văzusem nişte situaţii dramatice. Mie cu siguranţă mi-a dat Dumnezeu o altă vocaţie", a spus Corina Chiriac despre decizia sa de a nu se căsători.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro