VIDEO / Cornel Galeş, momentul în care a aflat de boala Ilenei Ciuculete: "Avea ficatul displazic, pancreasul mişcat din loc"

Cornel Galeş a spus că Ileana Ciuculete avea ficatul displazic şi pancreasul mişcat din loc. © Sursa foto: captură Antena 1

Soţul Ilenei Ciuculete a povestit pas cu pas ultimele clipe de viaţă ale regretatei artiste. Cornel Galeş a mărturisit că primul semn al bolii a venit pe 23 februarie, iar cântăreaţa de muzică populară nu a ştiut nimic despre boala ei, ci doar că are mici probleme cu ficatul.

Cornel Galeş a spus că Ileana Ciuculete avea unele căderi de fier din cauza acelui accident la coloană, petrecut în urmă cu 40 de ani.

"Întrebarea care m-a disperat pur şi simplu la un moment dat... Toată lumea folosea la un moment dat un cuvânt pe care l-am folosit şi eu... «condoleanţe»Tu ştii ce etimoligie are cuvântul „condoleanţe”? Dar nu aţi ştiut? (...) Cum să ştiu... Crăciunul l-am făcut la Craiova, ne-am simţit bine cu nepotul nostru Erving Ştefan, după aceea a venit luna ianuarie... (...) Pe 4 februarie am fost la un spectacol mai amplu, undeva dincolo de... spre Moldova, unde zâna trebuia să cânte două concerte, era totul ok. (...) Zânica foarte sensibilă la chestiile cu mitingurile – măi, o să-i dai tu seama, dar ea se pregătea mai demult. Ea spunea mai de mult: Eu nu mai aparţin de lumea asta... (...) Ea a demonstrat că a iertat pe toată lumea. «Măi, Cornele, eu nu mai aparţin de lumea asta», vorba asta mi-o repeta... Nu avea nimic, nicio problemă. Situaţia a debutat în data de 23 februarie – să trecem peste răceală, ce răceală? (...) O dată nu a fost răcită, deşi a cântat în frig, în curent (...) Primul semn în 23 februarie... i s-a întărit ceva în zona ficatului. Am palpat-o, am întrebat-o dacă ţi-e rău. Am zis: «Hai să te duc undeva, că e nenorocire». «Nu, că nu am nimic, mi s-a pus un cârcel. Nu am nimic, dar am ăsta aici.» «Aş mânca nişte cartofi prăjiţi cu brânză.» (...) A doua zi nu a avut nimic. Iar pe 25 am pipăit-o, era mai tare, am fost să-i facem analize la sânge. Nu durere, nu stări de rău. Am primit telefon să venim «Cornele, să ştii că analizele sunt foarte, foarte proaste». Da, numai mie mi-a zis la telefon: «Veniţi aici că e grav.»(...) În urmă cu un an, am fost la Viena pentru un control de rutină. (...) În urmă cu 40 de ani ea a avut un accident la coloană. (...) În momentul în care am făcut CT-ul, pe data de 26 februarie... are ficatul displazic, adică balegă, pancreasul mişcat din loc. «Nu ştim cum se ţine pe picioare.» Eu am trăit în iad. (...) Practic i s-au blocat rinichii de la (...) A ajuns la 93 de kilograme (...) Nu i-am spus ei nimic niciodată. Ea lupta mereu, nu avea vene, era varză... a trebuit să-i moneteze un cateter, a stat într-o operaţie trei ore.​", a povestit Cornel Galeş în cadrul emisiunii "Acces Direct".

În cele 17 zile care s-au scurs din momentul în care Cornel Galeş a aflat despre boala Ilenei Ciuculete, regretata artistă s-a umflat enorm şi a ajuns la 93 de kilograme. Soţul cântăreţei a spus că are o carte de rugăciuni evreiască din care citeşte foarte des.

"Eu am o carte de rugăciuni evreiască foarte bună. După fiecare dejecţie... Îţi mulţumesc, Doamne că m-ai eliberat de dejecţiile astea.", a mai mărturisit Cornel Galeş în aceeaşi emisiune tv.

De asemenea, soţul Ilenei Ciuculete a spus că citeşte des rugăciunile Sfântului Moise.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Născută pe 20 septembrie 1952, Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe un pat de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro