VIDEO / Mirela Vaida a izbucnit în plâns când a apărut Cornel Galeş în platoul emisiunii: "Te văd un om atât de schimbat"

+2 click pentru
galerie

Mirela Vaida a început să plângă după ce l-a îmbrăţişat pe Cornel Galeş şi i-a transmis public condoleanţe. © Sursa foto: captură Antena 1

Emoţionată de prezenţa soţului Ilenei Ciuculete în cadrul emisiunii "Acces Direct", Mirela Vaida nu şi-a putut stăpâni lacrimile. Prezentatoarea tv a început să plângă, imediat ce l-a îmbrăţişat pe Cornel Galeş, iar momentul a fost extrem de sfâşietor.

"Te văd un om atât de schimbat.", a spus Mirela Vaida în cadrul emisiunii "Acces Direct".

"Cine va spunea că aşa e viaţa... dar nu mă pot obişnui cu gândul. Vreau să spun că am nişte trăiri... Am avut un moment de rătăcire, în secunda aceea – eu am crezut că se vede doar în filme – nu-mi mai aduc nici eu aminte (...) o asistentă mi-a spus că am zis că vreau să deschid geamul, dar nu-mi aduc aminte.", a declarat Cornel Galeş.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Născută pe 20 septembrie 1952, Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe un pat de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro