VIDEO / Cu zâmbetul pe buze, Andreea Mantea a vorbit despre iubire: "Nu există viaţă fără dragoste. Este imposibil"

A început numărătoarea inversă! Andreea Mantea se pregăteşte pentru prima ediţie a emisiunii pe care o va prezenta la postul de televiziune Euforia Tv.

Cu zâmbetul pe buze aşa cum ne-a obişnuit, Andreea Mantea este pregătită să dea o şansă dragostei. "Punem la cale să readucem zâmbetul pe chipul oamenilor, oamenilor care şi-au pierdut iubirea şi îşi doresc să aibă pe cineva aproape. La un moment dat avem pregătit pentru ei un exerciţiu foarte interesant, pentru că în dragoste este foarte important dacă există sau nu chimie. Nu există viaţă fără dragoste. Este imposibil", a declarat Andreea Mantea pentru Antena 1.

Andreea Mantea este gazda emisiunii

Din 12 octombrie, Euforia TV difuzează, în premieră absolută, dating show-ul "Dă o șansă dragostei", a cărei moderatoare va fi Andreea Mantea. Emisiunea va fi difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00, la ora 20.00. În trei ore de show live, Andreea Mantea va da o șansa dragostei, în cel mai propriu sens al cuvântului: concurenții care își caută jumătatea o vor putea găsi în direct, la Euforia TV. După participarea la preselecții, concurenții show-ului vor intra " în concurs", încercând să-și cucerească aleasa/alesul inimii, după ce trec de o serie de probe, care mai de care mai originale și inventive.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

Andreea Mantea, imagine de mii de like-uri! Ea şi fiul său, David, au ieşit la plimbare

Andreea Mantea, lady in red! Mai senzuală de atât nu ai văzut-o nicicând


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro