VIDEO / Declaraţii dureroase! "Bad Angie" trece prin clipe cumplite după ce a fost nevoită să facă avort: "E o traumă"

+3 click pentru
galerie

"Bad Angie" © Instagram

"Bad Angie", cunoscuta blondină care a făcut furori la "Chefi la cuţite", trece printr-o perioadă cumplită. A rămas însărcinată cu gemeni, dar a fost nevoită să facă avort din cauza unor probleme.

Citeşte şi - Dramă pentru Bad Angie! Favorita lui Chef Scărlătescu, nevoită să facă avort!

Angie are deja un copil, însă faptul că a fost nevoită să facă avort după ce s-a bucurat de faptul că urma să aibă şi gemeni i-a provocat o adevărată traumă. Într-un interviu acordat pentru emisiunea "Răi da buni" de la Antena stars, blondina a povestit prin ce a trecut şi cum se simte acum.

"Unul dintre gemeni nu mai avea activitate, nu mai trăia, din păcate. Urma şi al doilea. Nicio femeie nu merită să treacă prin aşa ceva, un avord indiferent dacă este spontan sau eşti nevoită să îl faci e o traumă, în mod special psihică. Nu poţi să treci cu gândul. Te gândeşti că n-o să poţi să îi ţii vreodată în braţe. Nu-ţi rămâne decât ultima poză de la ecografie. Mi-e greu să vorbesc pentru că nu vreau să cad în cealaltă extremă. Orice femeie merită să aibă alături de ea bărbatul cu care are sarcina, indiferent dacă mai sunt sau nu împreună. Faptul că ei nu mai trăiesc nu i-am spus (n.r. tatălui copiilor). O să afle acum. Noi oricum era separaţi, dar nu ştiu, el nu m-a crezut. Nici în ziua de azi nu crede că au fost gemeni. El e cu altcineva. Eu am deja un copil", a spus "Bad Angie". 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro