VIDEO / DeeDee de la "Insula Iubirii", instructaj DUR asupra lui Robert: "Ai grijă ce vorbești!". Ce i-a spus când credea că NU e filmată

+5 click pentru
galerie

DeeDee şi Robert sunt doi dintre concurenţii celui de-al treilea sezon al emisiunii "Temptation Island - Insula Iubirii" © Sursa foto: captură Antena 1

După ce a stat aproape o săptămână în spital în urma accidentului suferit, DeeDee, una dintre concurentele de la "Temptation Island - Insula Iubirii", i-a făcut bărbatului cu care a venit la emisiune un instructaj rapid chiar în faţa clinicii în care a stat internată timp de cinci zile. Robert a ascultat-o şi chiar i-a spus ce replici va da atunci când vor fi filmaţi. Cei doi nu ştiau că, de fapt, tot ce discutau se înregistra.

Dee Dee revine la Insula Iubirii. Concurenta își dorește de la Robert să spună numai vorbe urâte la adresa ispitelor.

Replici dure între DeeDee și Robert: "Ești prost?"

Minciunile din spital încep să iasă la iveală. Robert află că partenera sa, DeeDee, s-a distrat încă din prima seară, de aceea dorește să se despartă de ea.

Considerând că parcursul partenerului pe insulă îl poziționează într-o postură inferioară, Dee Dee se folosește de amenințări, ironii și umilințe la adresa lui Robert.

În această seară, de la 20:00, pe Antena 1 sau Antena Play a început ultimul episod din cel de-al treilea sezon al emisiunii "Temptation Island - Insula Iubirii".

Poveștile „Insulei Iubirii” nu se termină aici, iar pregătirile pentru cel de-al patrulea sezon au început deja. Cei care doresc să se înscrie la casting, fie în rol de ispită, fie de concurent/ă, o pot face pe http://casting.a1.ro/.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro