VIDEO / Bianca de la "Insula Iubirii" a izbucnit în plâns când a fost întrebată ASTA! Ce a spus despre Sorin, dar şi despre Liviu

+9 click pentru
galerie

upă ce au plecat din emisiunea "Insula Iubirii", Liviu și Bianca au refuzat să mai dea vreun detaliu despre relația lor. © Sursa foto: captură Antena 1

După ce au plecat de la "Temptation Island - Insula Iubirii", Liviu și Bianca au refuzat să mai facă publice amănunte despre relaţia lor. În timpul unui interviu, concurenta, care s-a iubit cu Sorin în Thailanda, a început să plângă. Mai exact, după ce a auzit întrebarea: "Cum arată viaţa ta acum?". După câteva minute bune de tăcere, ea a încercat să mimeze că e fericită şi a spus: "Sunt mai bine, mult mai bine".

Bianca şi Liviu, unul dintre cuplurile care au participat la "Temptation Island - Insula Iubirii" în timpul celui de-al treilea sezon, au sabotat interviul dat după încheierea filmărilor din Thailanda. Când a fost întrebată de Sorin, ispita masculină cu care l-a înşelat pe Liviu, Bianca a spus că nu era foarte îndrăgostită de acesta.

"Nu vă spun (n.r.: Răspunsul Biancăi la întrebarea: «Mai eşti în relaţie cu Liviu?»). Ei, nu vă spun. Nu pot să spun. Nu vă zic nimic.(...). Imediat. Nu eram foarte îndrăgostită. (n.r.: Răspunsul ei la întrebarea: «Când ţi-a trecut 'îndrăgosteala' de Sorin?»).", a declarat Bianca, , una dintre concurentele de la "Temptation Island - Insula Iubirii".

Cei doi s-au căsătorit după ce au revenit în România.

"Nimic. (n.r.: Răspunsul lui Liviu la întrebarea: «Cum s-a întâmplat când te-ai întors acasă, ce s-a întâmplat cu voi?»). Nu vreau să comentez nimic şi fiecare face ce vrea cu viaţa lui şi asta e.", a  afirmat Liviu, unul dintre concurenţii de la "Temptation Island - Insula Iubirii".

În această seară, de la 20:00, pe Antena 1 sau Antena Play a început ultimul episod din cel de-al treilea sezon al emisiunii "Temptation Island - Insula Iubirii".

Poveștile „Insulei Iubirii” nu se termină aici, iar pregătirile pentru cel de-al patrulea sezon au început deja. Cei care doresc să se înscrie la casting, fie în rol de ispită, fie de concurent/ă, o pot face pe http://casting.a1.ro/.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro