VIDEO / Preţul pe care "se vinde" ca să fie ispită! DeeDee de la "Insula Iubirii" trece de cealaltă baricadă!?!

+4 click pentru
galerie

DeeDee, una dintre concurentele celui de-al treilea sezon al emisiunii "Temptation Island - Insula Iubirii", a spus suma pentru care ar juca rolul de ispită. © Sursa foto: captură Antena 1

DeeDee e una dintre cele mai controversate concurente ale celui de-al treilea sezon al emisiunii "Temptation Island - Insula Iubirii". Venită cu Robert, ea a avut un comportament de mahala şi a adresat multe injurii la adresa ispitelor. În cadrul unui interviu ea a spus că la casting a spus că vine pentru aventură, dar şi ca să-şi testeze dragostea. Iar la un moment dat, a dezvăluit pe sumă ar juca rolul unei ispite.

Întrebată dacă ar fi dispusă să mai vină în Thailanda, dar în calitate de ispită, DeeDee a dezvăluit preţul pentru care ar juca acest rol: 5.000 de euro.

"Dacă îi dai cinci mii (n.r.: de euro), minim, poate...", a spus DeeDee, una dintre concurentele de la "Temptation Island - Insula Iubirii".

În această seară, de la 20:00, pe Antena 1 sau Antena Play a început ultimul episod din cel de-al treilea sezon al emisiunii "Temptation Island - Insula Iubirii".

Poveștile „Insulei Iubirii” nu se termină aici, iar pregătirile pentru cel de-al patrulea sezon au început deja. Cei care doresc să se înscrie la casting, fie în rol de ispită, fie de concurent/ă, o pot face pe http://casting.a1.ro/.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro