VIDEO / Despărţire la "Mireasă pentru fiul meu"! ”I-am propus să luăm o pauză”

Doi concurenţi din competiţia "Mireasă pentru fiul meu" au luat o decizie decisivă astăzi. Aecştia au hotărât să rămână o vreme separaţi. Cosmin a fost cel care a pus piciorul în prag şi a luat o decizie în legătură cu relaţia sa cu Crina. Concurentul a decis să ia o pauză de la relaţia cu iubita sa din casa competiţiei "Mireasă pentru fiul meu". Crina nu a avut încotro, aşa că s-a conformat.


"Nu putem vorbi despre dragoste între mine şi Crina. Simt o atracţie pentru Crina, îndrăgostit în niciun caz nu sunt, de iubit nici atât", a afirmat Cosmin. 


"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Citeşte şi:

VIDEO / Concurentul care a încălcat regula 25, la "Mireasă pentru fiul meu", bântuit de fantomele trecutului! "Fosta iubită m-a căutat"

VIDEO / Cândva la "Mireasă pentru fiul meu", acum ar putea să participe la X Factor! O fostă concurentă face furori pe internet cu vocea ei

Cristiana şi Marian de la "Mireasă pentru fiul meu" au vrut să se pozeze, dar au uitat acest detaliu! Ce au putut vedea fanii lor pe perete


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro