VIDEO / Discuţii cu tentă sexuală între Valentin şi Nataşa de la "Mireasă pentru fiul meu": "Ai nevoie de un ginecolog. Te rezolv eu!"

Valentin şi Adriana formează un cuplu îndrăgit de la "Mireasă pentru fiul meu", dar concurentul i-a uimit pe susţinători după ce a purtat discuţii deocheate cu Nataşa.

Valentin şi Nataşa de la "Mireasă pentru fiul meu" au purtat o conversaţie cu tentă sexuală, chiar de faţă cu iubita lui, Adriana. Cei doi au avut un schimb de replici indecente, iar ceilalţi concurenţi au fost şocaţi.

"Ţi-a crescut păr pe limbă! Ai nevoie de ginecolog şi eu am vrut să mă fac. Te rezolv eu. Te regulează băieţii", a declarat Valentin, marţi, în emisiunea "Mireasă pentru fiul meu" de la Antena 1.

"De unde le scoţi? De când ai tu simţul mirosului? Când bagi nasul nu mai simţi", a spus Nataşa.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citește și:

Constantina de la "Mireasă pentru fiul meu" se transformă într-o bombă sexy! Buzele senzuale şi privirea de felină au strâns mii de like-uri

Nici bine nu a ieșit de la ”Mireasă pentru fiul meu” că deja s-a cuplat? Cum arată cel care o face pe Crina să uite de Cosmin

VIDEO / Cristiana de la "Mireasă pentru fiul meu", despre sarcină: "Am făcut un pact"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro