VIDEO / Doiniţa Oancea nu mai arată aşa! Actriţa e de nerecunoscut, după ce Lora a confirmat că se iubeşte cu fostul ei iubit

foto: facebook

Doiniţa Oancea a trecut peste dezamăgirea provocată de faptul că fostul ei iubit a lăsat-o pentru cea mai bună prietenă, Lora. Bruneta zâmbeşte din nou şi e mereu pusă pe şotii.

Doiniţa Oancea a postat pe o reţea de socializare un filmuleţ în care este de nerecunoscut. Actriţa a căzut şi ea "victimă" aplicaţiilor care-ţi modifică chipul în moduri haioase.

De curând, bruneta a postat pe o reţea de socializare un filmuleţ în care apare cu acoperită de o mască ce imită un zombi.

"Neaţaaa! Nu e aşa că arăt superb când mă arăt la 6:45 de dimineaţă? Haideţi, v-am pupat! Să aveţi o zi minunată", le spune Doiniţa Oancea prietenilor ei virtuali.

Ce s-a întâmplat de fapt?

Sătulă de atâtea complicaţii în jurul ei, Lora a dat cărţile pe faţă atât în ceea ce priveşte prietenia cu Doiniţa Oancea, cât şi relaţia cu Ionuţ Ghenea. Legătura strânsă din vara lui 2014 dintre cele două s-a schimbat la 180 de grade: în viaţa blondei a survenit divorţul, iar în viaţa brunetei despărţirea de iubit. Ionuţ Ghenea a continuat să colaboreze atât cu Lora, cât şi cu soţul ei, iar Doiniţa practic a ieşit din grup.

Citeşte şi:

VIDEO / Lora a vorbit despre relaţia de prietenie cu Doiniţa Oancea: "Nu mai eram demult pe aceeaşi lungime de undă"

Lora i-a dat replica Doiniţei Oancea: "Nu am fost niciodată îndrăgostită de iubitul ei"

Doiniţa Oancea a vorbit despre relaţia Lorei cu fostul ei iubit: "Sunt împreună de mai mult de 8 luni"

A plecat imediat din faţa televizorului! Ce a făcut Doiniţa Oancea după ce Lora a recunoscut relaţia cu fostul ei iubit, Ionuţ Ghenu

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro