VIDEO / După ce l-a uitat pe Nicolae Mitea, Gabriela Cristoiu s-a cuplat cu fiul lui Marian Ionescu! Primele declaraţii

Gabriela Cristoiu, fosta iubită a lui Nicolae Mitea, a fost surprinsă în preajma unui alt bărbat celebru. De data aceasta, bruneta a renunţat la fotbalişti şi a trecut în tabăra muzicienilor.

Gabriela a fost văzută în compania lui Carmin, fiul lui Marian Ionescu, liderul trupei Direcţia 5 şi conform spuselor sale, deşi nu se cunosc de prea multă vreme, ea i-a cunoscut chiar şi familia şi se declară încântată de compania tânărului. "Eu îl cunosc pe Carmin, i-am cunoscut familia, este un băiat talentat. Eu formez un cuplu în continuare cu bărbatul cu care sunt de 12 ani. Ne-am cunoscut în preajma Anului Nou, este prea devreme să îmi dau cu părerea, dar îmi place foarte mult de el. Niciodată să nu spui niciodată ", a declarat Gabriela pentru emisiunea "Răi da buni", de la Antena Stars.

Se pare că nici lui Marian Ionescu nu îi este străină posibila relaţie pe care fiul lui o are cu Gabriela Cristoiu. "Carmin spune că da, au o relaţie. În sensul că se cunosc, poate s-au sărutat. Pe obraz. E de ajuns pentru vârsta lor.", a declarat acesta pentru Antena Stars.

Mai multe detalii picante despre noul cuplu din showbiz vezi în materialul video de mai jos

Sursă foto spynews

Citeşte şi

Ce-i mai place celebritatea! O devoratoare de bărbaţi din showbiz dă lovitura! După ce a fost cu Mitea, acum s-a lipit de un alt VIP!

VIDEO / Mărturisirile cutremurătoare ale fostei iubite a lui Nicolae Mitea: "Am fost violată şi mi-am făcut dreptate singură!"

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro