VIDEO / După moartea Ilenei Ciuculete s-au aflat AMĂNUNTE neştiute despre relaţia pe care o avea cu Ion Dolănescu

Sursa foto: Facebook / arhivă

La două zile după ce Ileana Ciuculete a fost condusă pe ultimul drum, mama lui Dragoş Dolănescu a făcut dezvăluiri despre relaţia de prietenie pe care o avea regretata artistă cu Ion Dolănescu. Margarita Valenciano şi-a exprimat regretul pentru moartea fulgerătoare a cântăreţei de muzică populară, dar şi pentru suferinţa pe care o trăiesc fiii ei, Mugurel şi Cristi, dar şi soţul său.

Margarita Valenciano, una dintre marile iubiri ale lui Ion Dolănescu, a spus că el şi Ileana Ciuculete erau prieteni foarte apropiaţi şi că vedeta era nelipsită de la petrecerile date de acesta cu ocazia onomasticelor sale.

"Vreau să profit ca să-mi exprim părerea de rău, regretul pentru moartea Ilenei Ciuculete, cei doi copii, soţul. Femeia a fost foarte bună prietenă a lui Ion, venea la onomasticile sale. Aşa că cerul e plin de cântăreţi români, care Dumnezeu e fericit să le aibă şi El acolo, lângă el.", a spus a spus Margarita Valenciano în cadrul emisiunii "Agenţia VIP" de la Antena Stars.

Regretata artistă de muzică populară a fost înmormântată pe 18 martie

Trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete a fost depus la Biserica Costească din Chitila, Strada Navigaţiei, numărul 54, sector 1. Slujba de înmormântare a avut loc la Cimitirul Străuleşti 2.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Cântăreața Ileana Ciuculete avea 59 de ani, conform vârstei anunţată de ea, şi a murit marți, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Ulterior, după moartea artistei, s-a aflat că Ileana Ciuculete era născută pe 20 septembrie 1952, nu 1957 cum a spus, ceea ce înseamnă că la data de 20 septembrie ar fi împlinit 65 de ani.

Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreaţe Maria Lătăreţu, denumită "Privighetoarea Gorjului". Primii bani i-a câștigat din muzică, pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică pupulară din România.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro