VIDEO / După nunta de lux, luna de miere cu multă pasiune! Sânziana Buruiană a spus TOT despre prima noapte de dragoste după căsătorie

Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf şi-au lepădat hainele de miri şi au plecat în luna de miere, unde petrec momente unice.

După o nuntă ca în poveşti şi un vals făcut ca la carte, Sânziana şi Zuluf au fugit în luna de miere! În timp ce România este sub o prognoză meteo destul de dură şi temperaturile sunt cam joase, cei doi însurăţei se distrează în Cipru. Aceştia par mai fericiţi ca niciodată să se aibă unul pe celălalt şi nu se feresc să-şi arate dragostea.

SURPRIZĂ DE PROPORŢII! Sânziana a ales naşa fetiţei ei! Cine îi va boteza bebeluşul?

"E foarte frumos şi foarte cald, nu mă aşteptam să fie atât de cald în perioada asta, dar chiar ne-am bronzat. Am vizitat toate locurile frumoase de aici, Am făcut şi baie, şi plajă, ne.am plimbat cu vaporaşul. Cina romantocă am făcut-o în cameră cu lumânărele",a declarat Sânziana Buruiană, miercuri, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf şi-au destinele în faţa lui Dumnezeu, încununând astfel o frumoasă poveste de dragoste care durează de mai bine de doi ani. Blonda a declarat în nenumărate rânduri că abia aşteaptă să devină mămică.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Primele fotografii cu Sânziana Buruiana şi Zuluf din luna de miere! Acasă e frig şi plouă, ei se scaldă în soare!

A ţinut totul ascuns până în luna a şaptea, dar nu a mai rezistat! A cui e burtica asta de gravidă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro