VIDEO / E cea mai DRAMATICĂ interpretare a Minodorei! A PLÂNS în timp ce cânta şi nu se simţea deloc bine: "Poate Dumnezeu face o minune"

+2 click pentru
galerie

Minodora a plâns în timp ce interpreta o melodie foarte tristă. Momentul a venit la scurt timp după ce artista a făcut un apel disperat pentru Denisa Răducu. © Sursa foto: captură Antena Stars

Minodora a avut azi cea mai sensibilă şi tristă interpretare. Cântăreaţa nu şi-a putut stăpâni lacrimile care i-au curs şiroaie pe obraji în timp ce cânta o piesă foarte tristă. Momentul emoţionant s-a petrecut la scurt timp după ce a lansat apelul disperat la oameni pe care i-a rugat să se roage enorm pentru Denisa Răducu, artista care e cunoscută cu numele de scenă Denisa Manelista.

Imediat ce a terminat de interpretat cântecul, Răzvan Botezatu i-a oferit un şerveţel şi un pahar cu apă, pentru că Minodora nu se simţea deloc bine.

"Ştiţi că şi Denisa are părinţii despărţiti... Ar fi frumos din partea noastră, a tuturor, mă repet, aşa cum ne-am rugat pentru colegul nostru, pentru artistul nostru Gabriel Cotabiţă şi cu ajutorul lui Dumnezeu şi cu rugăciunile noastre s-a făcut bine, este sănătos. Poate Dumnezeu face o minune şi în cazul ei să revină pe scenă, să se facă bine. (...)", a  declarat Minodora în cadrul emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars.

Denisa Manelista face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând
De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a început și un tratament complementar, naturist. Astfel, zi de zi, Denisa bea sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C și speră la o minune care să o vindece și care să o facă, din nou, să se bucure de vâsta de 27 de ani.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro