VIDEO / Minodora, APEL CU LACRIMI ÎN OCHI la TV! Ce a aflat despre Denisa Răducu: "Nu este bine deloc"

+5 click pentru
galerie

© Sursa foto: captură Antena Stars

Minodora a lansat un apel disperat în cadrul matinalului de la Antena Stars. Cu lacrimi în ochi şi tremurând de emoţie şi supărare, artista i-a rugat pe oameni să îi transmită Denisei Răducu, pe numele de scenă Denisa Manelista, un gând bun sau să spună o rugăciune pentru ea. Mai mult, artista a dezvăluit care e starea de sănătate a frumoasei şi talentatei cântăreţe care se luptă cu o boală nemiloasă.

Minodora a măturisit în cadrul interviului emoţionant că Denisa Răducu nu se simte deloc bine şi are nevoie de multe rugăciuni. Artista a venit cu propunerea ca oamenii să se roage într-un număr cât mai mare aşa cum s-a întâmplat atunci când Gabriel Cotabiţă a avut probleme extrem de grave.

"Vreau să vorbim nişte lucruri serioase, sunt nervoasă, tremur de nervi. Sunt supărată pe o parte din lume, o parte dintre oameni. Vă rog din suflet să nu mai spuneţi «Manelista», spuneţi «Denisa, artista», «Denisa, cântăreaţa». (...) Acest copil este bolnav. Vreau să fac un apel la presă, să nu mai spună lucruri neadevărate. (...) Fac un apel la toţi oamenii să nu mai jignească, am citit tot felul de comentarii. (...). Nu faceţi altceva decât să transmiteţi un gând bun pentru Denisa artista, un gând bun sau, dacă nu e prea mult, o rugăciune. Dacă nu puteţi să spuneţi o rugăciune, nu o faceţi. (... )Ştiu din sursă sigură: Denisa nu e bine, nu se simte bine. Vreau să se facă un apel... aşa cum toată lumea s-a rugat pentru Gabriel Cotabiţă, să facă acelaşi lucru şi pentru ea. Nu este bine, nu are o stare bună. Tot ce putem face e să ne rugăm.", a spus Minodora în cadrul emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars.

Denisa Manelista face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând
De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a început și un tratament complementar, naturist. Astfel, zi de zi, Denisa bea sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C și speră la o minune care să o vindece și care să o facă, din nou, să se bucure de vâsta de 27 de ani.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro