VIDEO / E o mamă exemplară! Ce spune Roxana Dobre despre momentul în care a schimbat primul scutec

Roxana Dobre şi Florin Salam au fost extrem de impresionaţi de cazul fetiţelor din beznă, aşa că au decis să le acorde o mână de ajutor.

Roxana Dobre le-a cumpărat celor două fetiţe mâncare şi hăinuţe. Vedeta ştie ce înseamnă să fii mamă şi susţine că tot ce face pentru fiica ei, Jaqueline Maria, este o adevărată plăcere.

"Ne-a impresionat foarte tare cazul celor două fetiţe. Am luat pentru fiecare câte ceva. Eu am ales cadourile. Nu a fost greu când am schimbat primul scutec. Am făcut-o cu plăcere pentru că fetiţa mea e viaţa mea. Am avut o copilărie foarte frumoasă, povestesc cu plăcere. M-au crescut aşa cum se cuvine şi aşa cum e dumnezeiesc să fie crescut un copil", a declarat Roxana Dobre, joi, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

Manelistul și Roxana s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre a adus pe lume, 3 septembrie, prin cezariană, o fetiţă sănătoasă, bucuria lui Salam, care a primit numele de Jacqueline Maria.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

PUBLICITATE

VIDEO / Fiica lui Florin Salam, tratată ca o prinţesă. Prima băiţă a făcut-o printre bani şi bijuterii cu diamant

VIDEO / Care este starea de sănătate a fetiţei lui Florin Salam după ce a ajuns la Urgenţe? Artistul a spus tot

VIDEO / Florin Salam a chemat preotul de urgenţă, acasă, a doua zi după botez! Ce s-a întâmplat


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro