VIDEO / E SINGURA lor SALVARE! Ce pot face soţul Ilenei Ciuculete şi fiii săi, dacă nu reuşesc să treacă peste durerea imensă adusă de moartea artistei

+3 click pentru
galerie

Sursa foto: Facebook

Soţul Ilenei Ciuculete, dar şi băieţii ei din prima căsătorie au o singură soluţie ca să reuşească să-şi diminueze durerea şi tristeţea copleşitoare pe care le au în suflet. Aceasta a fost dezvăluită şi discutată la "Acces direct".

Psihologul Ioana Tănase a spus că acum, în perioada aceasta soţul Ilenei Ciuculete, fiii ei, Mugurel şi Cristi, dar şi mama artistei trebuie să fie mai uniţi ca niciodată. Să se respecte şi să-şi înţeleagă unul altuia durerea. Mai mult, specialistul a spus că în cazul în care nu reuşesc să fac asta sau dacă nu e de ajuns acest lucru, ei ar trebui să meargă la un specialist şi să ceară ajutor de specializate.

"Prima fază a fost aceea de negare: în care nu a acceptat diagnosticul pus de medici. Şi încă o dată vine când toată lumea îşi dă seama că nu mai e nimic de făcut. E dureros şi pentru jumătatea celei care nu mai e printre noi. E dureros şi pentru mama Ilenei Ciuculete, dar şi pentru copiii săi. Părerea mea e că tocmai conştientizarea a ceea ce înseamnă viaţă, acea fragilitate a omului pe pământ, trebuie să dea acea conştientizare de-o parte şi de cealaltă, să se creeze o susţinere de ambele părţi. (...) E foarte important să-şi respecte durerea unui celuilalt şi să fie unul alături de celălalt şi să se sprijine pe cât posibil. În asemenea momente, e un moment de criză, desigur. Dacă nu vorbesc unul cu celălalt, dacă nu au cu cine să vorbească, atunci da, au nevoie de un ajutor specializat. (...) Se întâmplă acelaşi lucru ca atunci când a fost cu Colectiv. Când spuneau părinţii copiilor: cu ce aţi putea să mă ajutaţi? Sigur, erau răspunsuri de orice fel şi punând problema cum să pot fi ajutaţi, dar e foarte important să faci acest pas", a declarat doamna psiholog Ioana Tănase în cadrul emisiunii "Acces direct".

MESAJUL EMOŢIONANT făcut public de "fiica de suflet" a Ilenei Ciuculete: "De sus, o să mă iubească. Decât să o văd aşa, preferam să..."

Regretata artistă de muzică populară a fost înmormântată pe 18 martie

Trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete a fost depus la Biserica Costească din Chitila, Strada Navigaţiei, numărul 54, sector 1. Slujba de înmormântare a avut loc la Cimitirul Străuleşti 2.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Cântăreața Ileana Ciuculete avea 59 de ani, conform vârstei anunţată de ea, şi a murit marți, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Ulterior, după moartea artistei, s-a aflat că Ileana Ciuculete era născută pe 20 septembrie 1952, nu 1957 cum a spus, ceea ce înseamnă că la data de 20 septembrie ar fi împlinit 65 de ani.

Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreaţe Maria Lătăreţu, denumită "Privighetoarea Gorjului". Primii bani i-a câștigat din muzică, pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică pupulară din România.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro