VIDEO EXCLUSIV / Cel mai emoţionant moment al serii! Antonia a plâns când l-a auzit pe Gabriel Cotabiţă cântând

"Gala Chapeau!" i-a fost dedicată lui Gabriel Cotabiță şi a reunit mulţi artişti îndrăgiţi din România. La sfârşitul serii a avut loc un moment emoţionant, în care artistul a cântat şi multe vedete au izbucnit în plâns, fiind copleşite de vocea lui şi modul miraculos în care şi-a revenit.

"Gala Chapeau" a avut loc ieri la Sala Palatului şi a fost organizată în onoarea lui Gabriel Cotabiţă. La marele eveniment au cântat mulţi cântăreţi, printre care: Antonia, Aurelian Temişan, Connect-R, Luminiţa Anghel, Monica Anghel, Marcel Pavei şi alţii.


După ce a fost răpus la pat, în urma unui stop cadio-respirator şi puţini mai credeau că îi va reveni, Gabriel Cotabiţă a urcat din nou pe scenă. Artistul a făcut un spectacol de zile mari la "Gala Chapeau!".La sfârşitul serii, soliştii au urcat pe scenă alături de Gabriel Cotabiţă pentru a-şi arăta admiraţia şi respectul faţă de el. Marele artist a cântat o melodie care a făcut-o pe Antonia să izbucnească în lacrimi. Vedeta a fost extrem de impresionată şi nu s-a putut abţine să nu plângă. Sensibilitatea cu care a cântat Gabriel Cotabiţă a emoţionat mai mulţi artişti, iar în imagini puteţi vedea că şi Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Luminiţa Anghel, Anda Adam şi Marcel Pavel au fost impresionaţi până la lacrimi.Cotabiţă a primit numeroase premii de-a lungul carierei sale, la festivaluri precum Mamaia, şi a lansat numeroase piese care au atins inimile multor generaţii.Gabriel Cotabiţă (59 ani) a ajuns de urgenţă la spital pe 8 mai, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de sport din Bucureşti! Artistul a suferit un stop cardio-respirator, în timp ce-şi efectua programul de exerciţii. A urmat o perioadă grea de recuperare, dar, după multe lacrimi şi rugăciuni, artistul şi-a revenit şi a filmat cel mai recent videoclip, "O zi liniştită".Gabriel Cotabiţă, primul interviu după infarct! Mărturii halucinante de la graniţa dintre viaţă şi moarte!Prima apariţie publică a lui Gabriel Cotabiţă după ce s-a externat! Arată incredibil

A.B.

Citeşte şi:

VIDEO / Momentul mult așteptat de milioane de români. Gabriel Cotabiţă a urcat din nou pe scenă

Gabriel Cotabiţă, la prima apariţie publică după infarct! A râs şi a făcut glume cu jurnaliştii!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro