VIDEO EXCLUSIV / Florin Salam face orice pentru bani! S-a pus în genunchi în faţa unui interlop

+5 click pentru
galerie

Florin Salam, unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de manele, pare-se că face orice pentru bani. După ce a revenit din pauza vocala, artistul a făcut un gest uimitor care, cu siguranţă, a uimit întreaga audienţă.

La una dintre ultimele petreceri la care a participat, Florin Salam s-a dezlănţuit de-a dreptul. Se pare că, celebrul manelist este în stare de orice atunci când vine vorba de bani. Chiar în mijlocul petrecerii, artistul a făcut un gest de-a dreptul uimitor ce i-a lăsat pe cei din jurul lui cu gura căscată.

Mai exact, Florin Salam s-a aşezat, în genunchi, în faţa unuia dintre invitaţi, în timp ce cânta o melodie de suflet. Iar ca tacâmul să fie complet, manelistul i-a sărutat mâna bărbatului. Rămas mut de gestul lui Salam, acesta s-a aşezat imediat lângă manelist şi l-a pupat prieteneşte. Totul petrecându-se sub privirile uluite ale invitaţilor de la petrecerea respectivă. 

Florin Salam așteaptă cel de-al treilea copil
”Noi mai vrem un băiat, neapărat. Mai vrem un băiat, să aibă și băiatul meu un frățior, să-l apere, să fie lângă el, să aibă ajutor. Sperăm să ne dea Dumnezeu și un băiat”, spunea Florin Salam în singurul interviu filmat cu el din ultimii ani.

Și, spun surse demne de încredere, rugăciunile făcute nu au rămas fără efect. Iar acum, cu nerăbdare, Florin Salam așteaptă să devină tatăl celui de-al doilea băiat al său, primul în compania frumoasei Roxana Dobre. 

Florin Salam și Roxana Dobre s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre i-a dăruit lui Salam două fetiţe, pe Jacqueline Maria şi pe Rania.  

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro