Primele imagini cu burtica de gravidă a Roxanei Dobre! Bruneta lui Salam, prinsă de paparazzii Spynews.ro în toată splendoarea

+11 click pentru
galerie

Roxana Dobre pare să treacă prin clipe cât se poate de fericite în această perioadă, ea fiind însărcinată pentru a treia oară alături de Florin Salam. Și, așa cum e normal, acesta are grijă ca frumoasa brunetă să nu fie stresată niciun moment.

Zilele trecute, Roxana Dobre a simțit nevoia să se relaxeze alături de o amică de-ale sale. Iar momentele cu pricina, în care Florin Salam nu era alături de ea, au fost surprinse de paparazii Spynews.ro.
Astfel, într-unul dintre restaurantele de lux din București, la o masă ferită, discretă, Roxana Dobre și amica ei au avut parte de o cină în liniște. Cele două, vizibil apropiate, au discutat de-a lungul întregii sreri. Astfel, după ce chelnerul, îndatoritor, le-a adus preparatele și le-a condimentat după gustul fiecăreia, Roxana Dobre și amica sa au început să își povestească, probabil, aventurile prin care a trecut în ultima vreme. Evident, din gesturile Roxanei se putea observa că era tare înfometată, ”lupta” ei, dusă cu furculița și cuțitul împotriva mâncării din farfurie fiind evidentă. De altfel, nici măcar în timpul unei conversații la telefon, Roxana nu s-a oprit din mâncat, semn că ”prioritățile” partenerei de viață a celebrului manelist sunt clare.


Apoi, la ieșire, Roxana, purtând doar o bluziță subțire și albă pe care o avea, fără să fie închisă, era extrem de bine-dispusă, semn că cina i-a priit din plin. Și, sub bluzița pe care o purta se putea observa, o o privire mai atentă, rotunjimea burticii de graviduță...

Roxana Dobre și Florin Salam așteaptă cel de-al treilea copil
”Noi mai vrem un băiat, neapărat. Mai vrem un băiat, să aibă și băiatul meu un frățior, să-l apere, să fie lângă el, să aibă ajutor. Sperăm să ne dea Dumnezeu și un băiat”, spunea Florin Salam în singurul interviu filmat cu el din ultimii ani.
Și, spun surse demne de încredere, rugăciunile făcute nu au rămas fără efect. Iar acum, cu nerăbdare, Florin Salam așteaptă să devină tatăl celui de-al doilea băiat al său, primul în compania frumoasei Roxana Dobre. 


Florin Salam și Roxana Dobre s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre i-a dăruit lui Salam două fetiţe, pe Jacqueline Maria şi pe Rania. 
Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro