VIDEO EXCLUSIV / Imaginile pe care nimeni nu le-a văzut! Ploaie de bani la priveghiul şefului clanului Duduianu! Adrian Minune şi alți maneliști cunoscuți, dedicații fără număr pentru răposat

+3 click pentru
galerie

Imediat ce s-a aflat de moartea fulgerătoare a temutului lider Ion Duduianu zis Segher, în lumea "bună" a Capitalei s-a dat alarma și toți cei care l-au cunoscut și i-au fost apropiați temutului Ion Duduianu s-au mobilizat de urgență pentru a organiza o ceremonie funerară „asa cum se cuvine”.

Familia lui Segher, clanul Duduienianu mai bine zis, a blocat un cartier întreg și a convocat spuma cantăreților de manelele din întreaga românie.

Jale mare la priveghiul lui Segher Duduianu! Șeful clanului Duduienilor este plâns de toți cei care l-au iubit. Imaginile surprinse zilele trecute demonstrează ce înseamnă pentru familia lui această pierdere

Așa cum se face in familiile lor, la priveghiul lui Ion 'Segher' Duduianu au cântat unii dintre cei mai de seama cantăreți de manele. Adrian Minune, Sorin Copilul de Aur, Dorel de la Popesti, formația lui Dan Bursuc, dar și mulți alții. Au curs dedicații cu zeci de mii de euro, dar și râuri de lacrimi.

Luni seară, a murit unul dintre marii lideri de clan, Ion Duduianu, zis „Segher”, fratele lui Pian. Pe fondul unor afecțiuni cronice, temutul bărbat, încarcerat la Găești, ar fi suferit un atac de cord, în jurul orei 22.00. A fost dus la spitalul din oraș, dar nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Clanul Duduienilor este unul dintre cele mai temute clanuri de mafioți din Bucureşti. Clanul Duduienilor este una dintre primele grupări mafiote atestate după Revoluție în Capitală. Aceștia și-au extins influența în sectorul 2, mai exact în cartierul Pantelimon.

În București, Complexul Lebăda era considerat sediul central al grupării, de unde se coordona întreaga activitate infracțională. De asemenea, o parte din interlopi s-a retras în județul Ialomița, comuna Sintești, localitate de unde sunt originari.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro