VIDEO / Experienţă incredibilă a Adelinei Pestriţu cu două farmaciste înainte de a anunţa că este însărcinată. Ce i s-a întâmplat vedetei

+5 click pentru
galerie

Adelina Pestriţu este în al nouălea cer de când a aflat că este însărcinată © Instagram

Adelina Pestriţu este în al nouălea cer de când a aflat că este însărcinată. Vedeta a făcut anunţul fiind în a treia lună de sarcină şi asta pentru că a vrut să fie sigură că totul este în regulă şi a aşteptat ca medicul care se ocupă de ea să-i dea permisiunea.

Vestea că va deveni mamă a fost dată chiar de ziua ei, însă Adelina Pestriţu trăia bucuria de trei luni. Într-un interviu pentru "Răi da' buni", vedeta a vorbit despre cum a aflat că este însărcinată şi a ţinut să le mulţumeasă farmacistelor. Chiar dacă poate părea curios acest lucru, ajutată de Mihai Morar, Adelina Pestriţu şi-a dat seama că în momentul în care a mers la farmacie să cumpere test de sarcină, dar şi medicamente specifice femelor însărcinate, doamnele de la farmacie ar fi putut să o dea de gol, însă au decis să nu se bage în viaţa ei, ajutând-o să ţină secret atât cât a fost nevoie.

"Nu pot descrie ce am simţit când am văzut cele două liniuţe care au confirmat ceea ce simţeam. Sper să mă descurc, în mod normal sunt grijulie şi atentă. Nimeni nu s-a născut învăţat, cum s-au descurcat alţii, sigur ne vom descurca şi noi. Nu e vorba dacă a fost planificat, a fost un copil dorit. Indiferent de planurile pe care ţi le faci. Am avut simptome, început de greţuri. Farmacista s-a uitat puţin lung când am cumpărat testul de sarcină, mi-a zâmbit şi ne-am înţeles din priviri. Farmacista a fost drăguţă că nu a spus. Într-o zi m-am trezit cu reţeta pe care doctoriţa mi-a recomandat-o şi m-am trezit cu această reţetă în mână în faţa farmacistei şi apoi mi-am dat seama dacă ea s-o fi gândit că eu iau medicamente pe care le ia o femeie însărcinată. Apoi mi-am dat seama şi am zis ce o fi, o fi. Eu am anunţat vestea când mi-a dat doamna doctor undă verde", a spus Adelina Pestriţu despre sarcina sa.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro