VIDEO / Fratele Ilenei Ciuculete, APELUL DISPERAT, după ce artista a fost înmormântată! Are legătură cu soţul vedetei, Cornel Galeş

+2 click pentru
galerie

Sursa foto: captură Antena 1

Aurel Ciuculete a făcut informaţii copleşitoare despre relaţia pe care o are cu soţul surorii sale. Fratele Ilenei Ciuculete a mărturisit că el şi Cornel Galeş se înţeleg foarte bine, că se au ca fraţii şi, după ce i-au făcut pomana artistei, el a mers şi a dormit în casa celor doi. În cadrul unei intervenţii telefonice, Aurel Ciuculete a făcut un apel disperat.

Fratele regretatei cântăreţe de muzică populară i-a rugat pe toţi să-i lase în pace pe ei, familia Ilenei Ciuculete, şi să o plângă în linişte. Mai mult, Aurel Ciuculete a precizat că este prieten bun cu cumnatul său, Cornel Galeş, iar multe dintre informaţiile apărute în presă sunt false. 

"Din contră, sunt mai răvăşit. Nu ştiam nimic, ştiam doar în ultimele săptămâni, când au aflat şi ei. Am vorbit la telefon, că asta a fost. (...) Minciunile care se scriu acolo. (...) Eu şi Cornel ne înţelegem bine. (...) A venit mai rău decât un cutremur, durerea e mare. Nu mai pot, Simona. Sunt extenuat, toată ziua plâng. (...) În casa în care locuieşte Cornel Galeş, eu am dormit după înmormântare, nu cum spune presa. El e distrus, i-am spus să vină la mine la Craiova, să stea o zi-două, dar el mi-a spus: «Nu pot, Auraş, că am promis Zânicăi mele că-n fiecare zi o să-i aduc un trandafir.» Să-i dea Dumnezeu lui Cornel Galeş sănătate aşa cum îmi doresc mie. Noi ne înţelegem, noi am ştiut şi ştim să ni le punem pe toate la punct. (...) Presa, ziarele, să ne lase în pace, să ne lingem rănile, eu mi-am pierdut identitatea cu sora mea, nu mai sunt eu, nu mai sunt eu. Noi ne înţelegem.", a declarat Aurel Ciuculete.

"Fiica de suflet" a Ilenei Ciuculete, în mijlocul unui scandal: "Am avut ochii fierbinți și roșii de atâta plâns"

Regretata artistă de muzică populară a fost înmormântată pe 18 martie

Trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete a fost depus la Biserica Costească din Chitila, Strada Navigaţiei, numărul 54, sector 1. Slujba de înmormântare a avut loc la Cimitirul Străuleşti 2.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Cântăreața Ileana Ciuculete avea 59 de ani, conform vârstei anunţată de ea, şi a murit marți, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Ulterior, după moartea artistei, s-a aflat că Ileana Ciuculete era născută pe 20 septembrie 1952, nu 1957 cum a spus, ceea ce înseamnă că la data de 20 septembrie ar fi împlinit 65 de ani.

Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreaţe Maria Lătăreţu, denumită "Privighetoarea Gorjului". Primii bani i-a câștigat din muzică, pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică pupulară din România.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro