VIDEO / Gafă făcută în direct de Andreea Bănică! A cam tras chiulul de la şcoală?!?

Andreea Bănică este fosta blondină care acum câţiva ani buni ne încânta pe scenă alături de Cristina Rus, formând trupa Blondy. Astăzi, aceasta a apărut la televizor şi a făcut o gafă de toate zilele!Cântăreaţa a fost invitată în emisiunea "Neatza cu Răzvan şi Dani" de la Antena 1 pentru a cânta noua ei piesă intitulată "Supererou". După ce a povestit despre cum s-a răsfăţat vara aceasta prin Israel, Marea Roşie şi Austria, Andreea a comis-o!

"Vreau să fiu un supererou bun, nu un supererou rău", a spus Andreea Bănică vorbind despre noul ei single, raportat la experienţa sa de viaţă. Pe lângă pleonasmul "supererou bun", a făcut şi eroarea logică atunci când a spus "supererou rău". Există oare vreun supererou înzestrat cu puterile răului?

Andreea Bănică este o cântăreaţă în vârstă de 36 de ani care s-a făcut cunoscută la începutul anilor 2000 făcând parte din trupa "Blondy". Ea este căsătorită cu Lucian Mitrea pe care l-a cunoscut la 16 ani şi de atunci se iubesc nebuneşte. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu şase ani, chiar de aniversarea artistei de 30 de ani. Cei doi au împreună o fetiţă pe nume Sofia în vârstă de şase ani.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

Andreea Bănică a vrut să fie Marylin Monroe, dar alt detaliu a atras atenţia. Ce s-a întâmplat cu sânii ei?

Una mai frumoasă ca alta! Andreea Bănică şi-a scos sora în lume! Uite cum arată

A fost criticată că s-a îngrăşat, iar acum le dă tuturor peste nas! Cum arată Andreea Bănică într-o rochie mulată, la braţul soţului ei


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro