VIDEO / ”Hărțuitorul” Narcisei Guță o face praf pe artistă: ”E supărată pentru că face mai puține Like-uri decât Beyonce. Nu e vina mea că nu știe să deschidă un mail”

Narcisa Guță / foto: Facebook

Narcisa Guță este foc și pară pe Marian Drăgoi, pe care îl acuză că îi administrează fraudulos pagina de Facebook. Acesta a ținut să răspundă acuzațiilor.

Bărbatul a intervenit la ”Star Matinal” pentru a lămuri problema. Marian a declarat că Narcisa este foarte intrigată de faptul că rivala sa, Beyonce de România, primește mai multe Like-uri decât ea.

”Nu sunt un angajat al Narcisei Guță și nici nu am fost. Ea a venit la studio pentru a face o piesă. Eu m-am ocupat de pagina ei de Facebook și postam în locul ei. Eu trebuia să o și învăț, pentru că ea nu știa nici să deschidă Facebook-ul.

Eu sunt un fan de-al lui Guță și de asta am vrut să îi ajut. Nu înțeleg de ce îl bagă și pe Nicolae în asta. Nu mi-a dat banii pe care a zis că mi-i dă, adică 50 de euro pe lună, așa că nu am mai postat. Nicolae Guță mi-a plătit banii. Nu e vina mea că nu știe să citească un mail. Eu i-am trimis mail cu toate conturile, a zis Marian Drăgoi. Mi-a dat buletinul pentru că îmi trebuia pentru parteneriatul cu Youtube. Ea era supărată pentru că făcea prea puține Like-uri decât Beyonce. Narcisa făcea 2000, iar Beyonce cel puțin 10000. M-a acuzat că am trăit cu Mădălina. A fost singura mea colaborare cu ea”
,
a spus Marian Drăgoi.

”Eu nu mai am acces la pagina ei. Sunt foarte multe conturi false, nu avea cum să aibă pagina ”Narcisa Guță”, ci cum o cheamă pe ea în buletin. Cât timp i-am postat regulat, ajunsese la 7000 de Like-uri”, a mai spus Marian Drăgoi.

Narcisa Guţă este de profesie cântăreaţă. Ea este mama unui băieţel pe nume Alberto pe care îl are împreună cu manelistul Nicolae Guţă.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro