VIDEO / Horia Brenciu i-a cedat scaunul de la X Factor! Cine este noul membru al juriului

Are 33 de ani și este o solistă din București, așadar muzica nu îi este străină. Numele de scenă este Mazdrunca, însă acesta pare să i se potrivească mai bine micuței sale, Irina Răducanu, în vârstă de 4 anișori.


Luciana, concurenta noastră, a venit însoțită de soțul său și evident copila adorabilă. Fetița a eclipsat-o pe mămica sa, făcând prima cunoștință cu Răzvan și Dani, iar apoi insistând să ajungă cât mai aproape de mămica sa pentru a o susține.

Experiența și-a spus cuvântul în privința Lucianei, care a pășit încrezătoare pe scena de la X Factor. Fără emoții și bine pregătită, concurenta n-a fost întreruptă decât de fetița sa, care nu ezita să strige "Hai mami!" din culise.

Să trecem totuși la prestația Lucianei. Aceasta a interpretat piesa Nobody’s wife care pare să-i fi purtat noroc. Irina nu a mai rezistat și a venit direct pe scenă pentru a-și felicita mama, moment în care juriul a fost hipnotizat.

"Voiam să stau sus acolo!", le-a mărturisit micuța. Privirea dulce și simpatică l-a cucerit pe Horia, care i-a cedat scaunul de jurat.

Ștefan a decis să se consulte cu noua colegă de juriu pentru a lua o decizie: "Irina, ce facem cu mami? Îi dăm DA sau NU?". Spre surprinderea tuturor, micuța s-a emoționat și a răspuns hotărâtă NU!, răzgândindu-se repede "Ai câștigat!".

Totuși, juraților le-a plăcut Luciana, motiv pentru care se bucură alături de adorabila Irina după cei trei de DA.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

Barbie de România a leşinat din nou într-un platou de televiziune! Întreg momentul a fost filmat

VIDEO / A vrăjit juriul la "X Factor" cu vocea ei, dar medicii i-au dat o veste teribilă. Diagnostic crunt primit de fata cu 19 dioprii


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro