VIDEO / Imagini de colecție cu Mirela Boureanu Vaida, înainte să fie celebră. Nu știa doar să cânte foarte bine, ci și să danseze

Mirela Vaida / foto: captură tv

Înainte să fie prezentatoarea emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”, Mirela Boureanu Vaida a avut o carieră muzicală într-o formație care făcea furori printre tineri.

Vedeta a cântat în trupa D'Or, iar videoclipurile în care apare alături de colegele sale se află pe internet, unde fanii acesteia le urmăresc cu drag.

Prezentatoarea emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” apare mult mai dezinvoltă decât așa cum este în prezent, iar ținutele sale sunt mult mai sexy.

În videoclipul ”La Vânătoare”, Mirela Boureanu Vaida se lasă îmbrățișată de către tinerii care apar în jurul său și dansează cu unul dintre ei.
Într-un interviu de acum câțiva ani, prezentatoarea și-a amintit de prima sa apariție la TV:

”Prima-prima apariţie la TV a fost în clasa a IX-a, la un post local din Iaşi, când trebuia să cânt live o melodie. Îmi amintesc şi acum că s-a dat stop de câteva ori, din cauza faptului că nu mă puteam adună de emoţie. Prima apariţie că moderator TV a fost în toamna lui 2004, tocmai constat că s-au împlinit 10 ani de atunci şi a fost alături de Cosmin Seleşi, la cârma unui matinal. Acolo am înţeles ce înseamnă live-ul, dar şi multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu", a spus Mirela Boureanu Vaida.

Prezentatoarea celui mai îndrăgit reality show matrimonial din România, „Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1, solistă vocală a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” şi cântăreaţă, Mirela Boureanu Vaida retrăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei. Peste câteva luni va deveni mamă pentru a doua oară, după ce anul trecut a născut-o pe Carla. Vedeta este căsătorită cu Alexandru Vaida.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro