VIDEO / Imagini din timpul pauzei de publicitate de la "Acces direct"! Simona Gherghe, răsfăţuri dulci înainte de emisiune

captura facebook acces direct

Simona Gherghe le-a făcut o surpriză prietenilor ei virtuali şi le-a oferit câteva imagini live din culisele emisiunii pe pagina de Facebook "Acces direct".

Simona Gherghe şi colegul ei, Horaţiu Tudor, le-au făcut o surpriză prietenilor virtuali prezentatoarei de pe pagina de Facebook a emisiunii "Acces direct" şi le-au arătat imagini live din timpul pauzei publicitare.Prietenii virtuali ai Simonei Gherghe au putut-o vedea pe vedetă savurând o prăjitură delicioasă în aşteptarea începerii emisiei."În pauză am făcut un live cu colegii mei. Vă aştept cu like-uri şi cu comentarii pe pagina de Facebook "Acces direct"", le-a spus Simona Gherghe telespectatorilor emisiunii, după ce a revenit în direct.

Simona Gherghe trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Săndulescu, de doi ani. Emisiunea "Acces Direct" poate fi urmărită de luni până vineri începând cu orele 17:30 pe Antena 1.

Citeşte şi:

A auzit că intră în platoul "Acces direct" şi s-a panicat! Simona Gherghe a încercat s-o liniştească: "Aici nu e despre bătaie". Ce a urmat

VIDEO / Moment neaşteptat pentru Simona Gherghe, în emisiune. A făcut ochii mari şi a întrebat "Suntem rude?"

Simona Gherghe, vedetă internațională. Emisiunea ”Acces direct” a făcut senzație peste hotare

Cum își susţine Simona Gherghe iubitul pe internet. Te-ai fi așteptat?

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro