VIDEO / Imagini HOT la "Burlăciţa"! Un concurent a "pipăit-o" pe Daniela Crudu la plajă

Sursa Foto Antena 1

După ce miercuri a fost la un pas să părăsească competiţia, Yanis a primit o nouă şansă la concurs şi o întâlnire cu Daniela Crudu.

Din păcate pentru tânărul din Galaţi nu a avut parte de intimitate, la întâlnirea care a avut loc la plajă a participat şi Daniel care nu a pierdut timpul şi a masat-o pe Daniela pe unde a putut, în special pe fund.

"Îmi place foarte mult de Daniela şi nu am avut parte de o întâlnire doar cu ea, iar acum, chiar dacă era şi Yanis acolo, am profitat şi am uns-o cu ulei pe tot corpul, în special pe fund, vă imaginaţi de ce", a spus Daniel la Antena 1.

Daniel e dornic de aventură, spontan, însă, în același timp, spune despre el că este un tip serios, de încredere. Îi plac foarte mult călătoriile și crede cu tărie că rămâi doar cu ele și cu amintirile din timpul lor. Este pasionat și de sporturile extreme, iar acum doi ani și-a fracturat femurul. Cu toate acestea, nu s-a lăsat și cu prima ocazie a revenit pe schiuri. Muncește și a pus bazele unei afaceri agricole de familie. Are o fetiță de câteva luni, de care se ocupă cât poate de mult, deși nu mai formează un cuplu cu mama ei.

Pe "Burlăciţa" o puteţi urmări miercuri şi voi, de la ora 20.30, doar pe Antena 1.

T.S

Citeşte şi: 
FOTO / Un concurent de la "Burlăciţa" a trecut la violenţă! Tânărul l-a luat la bătaie pe unul dintre rivalii săi

FOTO / INCENDIAR! Daniela Crudu se dezlănţuie la "Burlăciţa"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro