VIDEO / Imagini necenzurate! Ce au făcut concurenţii de la "Mireasă pentru fiul meu" în cele două ore fără lavaliere şi camere de luat vederi?

Sursa Foto Arhiva

Săptămâna trecută toţi băieţii au fost în Casa Fetelor şi a Mamelor, iar toţi concurenţii trebuiau să aibă parte de două ore fără camere şi lavaliere, în schimbul a 5000 de lei din suplimentul pentru Marele Premiu.

Concurenţii au profitat din plin de intimitate şi au dat o petrecere în adevăratul sens al cuvântului. S-au jucat cu pernele, au ţipat şi au sărit până când au obosit.

Tot în aceeaşi seară, Robert şi Cassandra, primul cuplu format din sezonul 5, s-au certat în văzul tuturor. În timp ce Cassandra stătea de vorba cu Valentin, Robert a început să arunce cu încălţămintea spre iubita. Imediat a cerut staffului la camere să i se deschidă poarta pentru a pleca acasă într-un mod civilizat, fără a sări gardul.

Se pare că, după evacuare spiritele au s-au încins şi mai tare, iar Robert s-a hotărât să recurgă la un gest necugetat pentru a pleca acasă.

Robert nu a plecat singur. Din câte se pare l-a luat cu el şi pe Alin. În discuţia video de mai jos, minutul 6:30, se observă cum Robert îi spune lui Alin: „Hai!”. Imediat camerele de pe AntenaPlay au fost mutate în Casă Fetelor.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

T.S

Citeşte şi:
Radu, de la "Mireasă pentru fiul meu", şi-a făcut un nou tatuaj!

FOTO / A păşit în platoul emisiunii ‪"Mireasă pentru fiul meu"‬ cu look-ul schimbat. Abia a fost recunoscută


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro