VIDEO / Imagini spectaculoase de la petrecerea de botez a fiicei lui Florin Salam. Cântăreţul nu s-a uitat deloc la bani

+3 click pentru
galerie

Astăzi, Florin Salam şi Roxana Dobre au avut parte de momente extrem de frumoase. Cei doi şi-au botezat fiica, iar acum urmează o petrecere de pomină.

Florin Salam şi Roxana Dobre nu s-au uitat la bani şi au organizat o petrecere de fiţe cu aranjamente spectaculoase. Candy bar-ul a fost una dintre atracţiile principale, acolo unde printre prăjituri se poate observa şi imaginea micuţei Jacqueline. "Da, am plâns. Emoţiile au fost foarte mari. A fost un moment special şi frumos. Nu o să fie ultimul", a declarat Roxana Dobre.

Manelistul și Roxana s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre a adus pe lume, 3 septembrie, prin cezariană, o fetiţă sănătoasă, bucuria lui Salam, care a primit numele de Jacqueline Maria.

Sursă foto Captură Antena Stars

Citeşte şi

VIDEO / Numele fiicei lui Florin Salam are o poveste! De ce a fost botezată micuţa Jaquelin Maria

VIDEO / Primele declaraţii ale lui Florin Salam şi ale Roxanei Dobre, din ziua botezului fiicei lor: "E viaţa mea, iubirea mea. Maria e regina mea"

E.V

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro