VIDEO / Imaginile care ar face-o geloasă pe Anda Călin! Liviu Vârciu în braţe cu o asiatică, în show-ul "Asia Express"

+3 click pentru
galerie

Anda Călin şi Liviu Vârciu © Instagram

Anda Călin şi Liviu Vârciu trăiesc o frumoasă poveste de dragostea şi se bucură împreună de minunata lor fetiţă care va fi botezată în curând.

Liviu Vârciu a fost plecat în Asia cu show-ul "Asia Express", iar în timpul filmărilor a trecut prin multe peripeţii. Astfel, acesta împreună cu Andrei Ștefănescu au fost nevoiţi să apeleze la oameni pentru a le cere ajutorul, hrană sau un loc de odihnă.

În competiţia "Asia Express", regulile au fost mult diferite faţă de cele de la noi, iar showul este unul dur, concurenţii confruntându-se cu situaţii grele şi complicate pentru a ajunge cu brio la destinaţia finală.

Liviu Vârciu şi prietenul lui, Andrei Ştefănescu, au fost nevoiţi să ajungă dintr-un loc în altul în competiţia "Asia Express", fără să aibă posibilităţi financiare. Aceştia au trebuit să găsească soluţii pentru a găsi transport, fără să plătească pentru el. Astfel, în timpul competiţiei Liviu Vârciu a trebuit să meargă în braţe cu o localnică.

Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au mers în competiţia "Asia Express" cu o maşină în care se aflau mai mulţi localnici şi cum spaţiul în automobil nu era suficient pentru toate persoanele, Liviu Vârciu a mers în braţe cu o asiatică. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro