VIDEO / În spatele măştii Carla's Dream s-ar afla o femeie? Mihai Morar: "M-a omorât!"

Sursă foto: Facebook

Mihai Morar a fost dat pe spate de o voce feminină! Prezentatorul emisiunii "Răi da' buni" nu a rezistat şi li s-a destăinuit fanilor săi de pe Facebook.

Cunoscut pentru cariera de prezentator dar şi pentru bunul gust, Mihai Morar şi-a exprimat gândurile în legătură cu un cântec pe care-l îndrăgeşte. Pentru o clipă, şi-a imaginat că în spatele măştii Carla's Dreams se află o femeie şi că ar avea vocea care cântă melodia postată.

Vezi ce a postat pe facebook aici

Gabriela şi Mihai Morar sunt căsătoriţi din 2006 şi împreună au două fetiţe de care prezentatorul tv şi radio este foarte mândru. Deşi Mihai Morar este o persoană publică, familia sa o ţine departe de ochii curioşilor, pentru ca cele mai importante femei din viaţa lui să trăiască liniştite, fără ca paparazzii să fie pe urmele lor.

Mihai Morar prezintă emisiunea matinală la Radio Zu, împreună cu bunul său prieten Daniel Buzdugan, și emisiunea Răi da' Buni pe postul de televiziune Antena Stars. Mihai Morar a fost şi jurat în emisiunea X Factor, ediţia din 2011, la Antena 1.

A.C.

Citeşte şi:

La televizor face senzaţie, iar în timpul liber e un tată dedicat! Mihai Morar, în cea mai emoţionantă ipostază

VIDEO / SCANDAL IMENS la TV! Dani Mocanu l-a jignit în direct pe Mihai Morar! Ce replică i-a dat manelistului prezentatorul emisiunii "Răi da` Buni"?

VIDEO / Monica Tatoiu şi Mihai Morar, impresionaţi de campionul la şah nevăzător! Ce decizie au luat cei doi după ce l-au întâlnit pe adolescent


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro