VIDEO / Ionela Prodan, în lacrimi de Ziua Mamei, din cauza Anamariei! Cuvintele sexy-impresarei i-au pus capac

captura Antena Stars

Ionela Prodan a izbucnit în lacrimi la TV, de Ziua Mamei! cuvintele Anamariei i-au pus capac şi au făcut-o să-şi dea frâu sentimentelor.

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj de dragoste mamei sale prin care-i transmite tot ce simte pentru ea şi-i mulţumeşte pentru educaţia oferită şi pentru că a făcut-o să fie omul de azi.

"Hey, mama! Te iubesc fără mărginele şi cred că tu înţelegi absolut totul şi nici nu mai e nevoie să-ţi spun altceva. Îţi smulţumesc că m-ai născut şi-ţi mulţumesc că m-ai obligat, pentru că la vremea respectivă într-adevăr m-ai obligat, să învăţ şi să fac pian şi să ajung un om minunat, îţi mulţumesc pentru că tot ceea ce sunt eu azi îţi datorez ţie. Te iubesc fără margini",
i-a transmis Anamaria Prodan mamei sale la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Când a auzit cuvintele de dragoste ale fiicei sale, Ionela Prodan nu s-a mai putut abţine şi a izbucnit în lacrimi de fericire: "Da, m-a emoţionat mesajul ei, pentru că ea e aşa bătăioasă, iar în mesajul acesta are aşa o descărcare pozitivă faţă de mine. Copiii mei sunt minunaţi şi tuturor le doresc aceleaşi lucruri pe care le am eu de la ai mei. Ionela şi Ana le spun copiilor lor să nu uite că de la bunica lor a plecat totul. De la bunica lor şi de la bunicul care nu mai este. Cu credinţa în bine, te rogi la Dumnezeu. Niciodată nu mă culc şi nu mă trezesc fără să spun rugăciunea de mulţumire şi iertăciune faţă de Dumnezeu" .

Citeşte şi:

VIDEO / Ionela Prodan a slăbit 22 de kilograme în şapte luni! Dieta care a scăpat-o de surplus

VIDEO / Ionela Prodan, decizie fără precedent de mărţişor! "Pe 12 se va întâmpla"

Anamaria Prodan, răsfăţată de soţ mai ceva ca o prinţesă. A primit un cadou de 200.000 de euro

Vrea, nu vrea, trebuie să se mărite! Cea mai bună prietenă a ei i-a pus „gând rău”

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro