VIDEO / Iuliana Luciu vorbește despre ruptura logodnei: ”Nu am pierdut absolut nimic!”

Sursa: Facebook

În această dimineață, Iuliana Luciu a intrat în legătură în emisiunea ”Star Matinal” de la Antena Stars, unde a dat cărțile pe față. Bruneta își laudă iubitul cum știe ea mai bine.

Se pare că ghinionul nu se ține scai de Iuliana Luciu, din contră vedetei îi merge din ce în ce mai bine și trăiște o poveste de dragoste frumoasă alături de iubitul ei. Sora Nicoletei Luciu este îndrăgostită până peste cap.

”Toate relațiile pe care le-am avut mi le-am asumat. Eu sunt foarte bine, dar în momentul în care m-a sunat o ziaristă eu dormeam și am vrut să scap de ea și i-am spus că nu am nimic de declarat. Nu am pierdut absolut nimic! A fost alegerea mea să plec de la ”Acces Direct”, a fost alegerea mea să plec în America. Fac ce vreau eu! Sunt cu un băiat pe care îl iubesc și el mă iubește și mă suportă, iar dacă să ne căsătorim este mult prea devreme. E frumos, e deștept, e tânăr, e cum vreau eu. E foarte greu pentru o figurație specială vin cam 2000-3000 de persoane la casting. Stau foarte prost cu răbdarea. Sunt o persoană foarte optimistă. Știu că totul se întoarce la un moment dat. Dumnezeu are grijă de noi toți.”, a declarat Iuliana Luciu pentru ”Star Matinal”.

După ce s-a zis că Iuliana Luciu a rupt logodna, că are probleme pe plan profesional, iar visul ei american s-a dus pe apa sâmbetei, vedeta a declarat că îi este bine.

Iuliana Luciu a devenit cunoscută datorită celebrităţii surorii sale, Nicoleta. Tânăra a activat ca actriță în mai multe producții TV, dar şi ca asistentă a emisiunii "Acces Direct", de la Antena 1.

D.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro