VIDEO / La limita scandalului în direct. Liviu Vârciu, conflict fără precedent cu Lora. "M-am enervat de mi-a scăzut glicemia"

Conflict între concurenţi la "Asia Express" © SpyNews

La limita scandalului, în platoul emisiunii "XNS". Cu fiecare episod ce trece de la "Asia Express", discuţiile între concurenţi se aprind. Situaţia s-a tensionat între Liviu Vârciu şi Lora, cea din urmă simţindu-se jignită de vorbele colegilor ei.

În emisiune au intervenit telefonic atât Liviu Vârciu, cât şi Lora, fiecare spunându-şi propria părere. Lora s-a declarat dezamăgită de anumite vorbe şi cuvinte ale colegilor săi, vizat fiind Liviu Vârciu, în timp ce artistul se apără şi spune că toată lumea a vorbit de toată lumea, dar nu a făcut nimeni nimic cu răutate, ci totul a fost sub influenţa emisiunii.

"Eu am avut pretenţii. Emisiunea cum am trăit-o noi a fost cea mai tare experinţă din viaţa mea. Nu mă aşteptam să se vorbească atât de urât, atât. Eu nu am să-mi reproşez nimic pentru că am fost fair-play cu toată lumea", a spus Lora la "XNS".

"Eu încă îi consider prieteni. Noi acolo am stat împreună. Toţi am fost acolo să câştigăm. Nu credeam că o să ajung vreodată să vorbesc cu Lora aşa ceva. Fac apel la omul de la montaj să dea toate informaţiile despre fiecare ce a spus despre fiecare. Văd că le ia aşa şi se supără. Dar ce pretenţii să ai la mine? M-am enervat de mi-a scăzut glicemia. Îmi pare rău pentru ce am spus", a spus Liviu Vârciu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro