VIDEO / La limita scandalului în direct. Liviu Vârciu, conflict fără precedent cu Lora. "M-am enervat de mi-a scăzut glicemia"

Conflict între concurenţi la "Asia Express" © SpyNews

La limita scandalului, în platoul emisiunii "XNS". Cu fiecare episod ce trece de la "Asia Express", discuţiile între concurenţi se aprind. Situaţia s-a tensionat între Liviu Vârciu şi Lora, cea din urmă simţindu-se jignită de vorbele colegilor ei.

În emisiune au intervenit telefonic atât Liviu Vârciu, cât şi Lora, fiecare spunându-şi propria părere. Lora s-a declarat dezamăgită de anumite vorbe şi cuvinte ale colegilor săi, vizat fiind Liviu Vârciu, în timp ce artistul se apără şi spune că toată lumea a vorbit de toată lumea, dar nu a făcut nimeni nimic cu răutate, ci totul a fost sub influenţa emisiunii.

"Eu am avut pretenţii. Emisiunea cum am trăit-o noi a fost cea mai tare experinţă din viaţa mea. Nu mă aşteptam să se vorbească atât de urât, atât. Eu nu am să-mi reproşez nimic pentru că am fost fair-play cu toată lumea", a spus Lora la "XNS".

"Eu încă îi consider prieteni. Noi acolo am stat împreună. Toţi am fost acolo să câştigăm. Nu credeam că o să ajung vreodată să vorbesc cu Lora aşa ceva. Fac apel la omul de la montaj să dea toate informaţiile despre fiecare ce a spus despre fiecare. Văd că le ia aşa şi se supără. Dar ce pretenţii să ai la mine? M-am enervat de mi-a scăzut glicemia. Îmi pare rău pentru ce am spus", a spus Liviu Vârciu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro